Over de functie

Wil jij als OT-Service coördinator samen met ons Nederland verduurzamen? Word jij degene die ervoor zorgt dat de operationele techniek (OT=procesautomatisering) van Ennatuurlijk een centrale plaats krijgt binnen onze organisatie? En daarbij OT functioneel de juiste kant op stuurt en ook de samenwerking met onze OT-partners verder vorm geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw primaire taak is het coördineren en managen van de werkzaamheden aan de automatisering van onze assets (OT). Dit betreft beheerwerkzaamheden, maar je aandacht zal uitgaan naar het OT-component in de lopende projecten en onderhoudswerkzaamheden (correctief en preventief onderhoud). Dat is een enorme verzameling, want zowel onze warmtenetten als onze ambitie is groot. Als OT-coördinator ben je de spin in web. Je brengt de interne klanten (beheerder en/of projectleiders) in verbinding met de OT-beheerders en/of OT-partners die de betreffende vraag kunnen oplossen. Waar nodig, prioriteer je werkzaamheden. Je draagt bij in de ontwikkeling in implementatie van de OT-strategie en staat daarbij met de voeten midden in de praktijk. Je stuurt aan op de juiste functionele en technische oplossingen.

Je concrete rollen zijn:

 • OT-coördinator, coördineert het OT-team, beheeractiviteiten en de OT deel projecten;
 • OT-service manager, coördineert en bewaakt cont(r)acten met OT-partners;
 • Een stuk functioneel OT-beheer, je zorgt dat storingen goed worden opgepakt en laat wijzigingen (changes) op de juiste wijze uitvoeren. Je helpt OT-standaarden te verbeteren en de juiste wijze van implementatie ervan te bewaken.
 • Voeten in de klei – je springt bij waar nodig.

We verwelkomen je heel graag in ons OT-team van 6 collega’s, waarbij jij ook zal samenwerken met locatieverantwoordelijken, system integrators en andere collega's van zowel Operations & Services als Engineering en Assetmanagement van Ennatuurlijk.

Wat we vragen

en professional met een technische Hbo-opleiding die ons team voor 32 tot 40 uur per week wil komen versterken. Je bent bekend met regelsystemen en besturingstechniek en je hebt kennis van ICT-netwerken, industriële automatiseringssystemen (Aprol en Priva een pré), cybersecurity en machineveiligheid. Verder ben je:

 • een spin in het web;
 • een meewerkend voorman;
 • sterk in het analyseren van problemen en creatief in het bedenken van mogelijke oplossingen;
 • scherp en analytisch, oog voor kansen op simpeler en slimmer werken, maar ook voor eventuele risico's;
 • proactief, zelfstandig en communicatief zeer sterk;
 • bewust dat onze klanten altijd warmte moeten krijgen;
 • klant- en samenwerkingsgericht.

Wat we bieden

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone, een laptop zijn bij ons prima geregeld
 • Omdat we hybride werken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek.
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 6 van ons functiehuis en kent een salarisrange van € 4.485 tot € 6.578 bruto fulltime per maand.
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris.
 • 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken);
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.
Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.