Over de functie

Wil jij als OT Strategisch Adviseur samen met ons Nederland verduurzamen? Word jij degene die ervoor zorgt dat de Operationele Techniek (procesautomatisering) van Ennatuurlijk een centrale plaats krijgt binnen onze organisatie? En daarbij de automatisering functioneel de juiste kant opstuurt en ook de samenwerking met onze OT-partners verder vorm geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw primaire taak is het uitzetten van de OT-strategie van ENN en het adviseren van de directie daarover. De opgave voor onze OT-assets is een enorm, want zowel onze warmtenetten als onze ambitie is groot. We hebben honderden locaties en een groot distributienet en daarnaast een hele grote verduurzamingsopgave voor al onze bronnen. Als strategisch adviseur geef jij richting aan de toekomst van OT, ondersteunt daarmee de ENN-bedrijfsstrategie. Daarnaast geef je ook inhoudelijk richting aan de OT-architectuur, de Cyber Security en het functioneel beheer. Voor cruciale projecten ben je de voorman die ze helpt opstarten. Tenslotte ontwikkel je ook de strategie voor samenwerking met de verschillende OT-partners en help je je OT-collega’s waar je kan.

We verwelkomen je heel graag in ons OT-team van 5 collega’s, waarbij jij ook zal samenwerken met locatieverantwoordelijken, system integrators en andere collega's van zowel Operatie als Engineering en Assetmanagement van Ennatuurlijk. Organisatorisch behoor je tot de groep Strategisch Assetmanagement.

Kantoor Yalou

Wat we vragen

Een professional met een afgeronde technische HBO-opleiding die ons team voor 40 uur wil komen versterken. Je bent bekend met regelsystemen en besturingstechniek en kan mensen overtuigen, van werkvloer tot de directietafel. Verder ben je:

 • een inhoudelijke spin in het web;
 • een strategisch denker en visionair;
 • creatief in het bedenken van mogelijke oplossingen;
 • scherp en analytisch, oog voor kansen op verbeteringen, zonder de eventuele risico’s uit het oog te verliezen;
 • proactief, zelfstandig en communicatief zeer sterk, ook op papier;
 • bewust dat onze klanten altijd warmte moeten krijgen;
 • klant- en samenwerkingsgericht.

Wat we bieden

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone, een laptop zijn bij ons prima geregeld;
 • Omdat we Hybride erken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek;
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 8 van ons functiehuis en kent een salarisrange van € 5971 tot € 8758 bruto fulltime per maand;
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken);
 • Een uitstekende pensioenvoorziening via ABP;
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.
Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.