Projectontwikkelaar Geothermie

Wil jij samen met ons Nederland verduurzamen, heb je passie voor aardwarmte techniek en ervaring opgedaan op mijnbouwgebied? Ben je daarnaast in staat om het overzicht te bewaren over meerdere projecten en zoek je actief samenwerkingsverbanden op? Word je enthousiast van een werkomgeving, waarin je op alle aspecten van de warmtenetketen ervaring op kunt doen? Wil je de wereld van techniek en economie combineren?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken we?

Een professional die energie haalt uit het ontwikkelen van nieuwe projecten binnen alle aspecten van de warmtenetketen (van bron tot klant). Je bent in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar risico’s en kansen. Verder heb je:

  • een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau (bv werktuigbouwkunde, aardwetenschappen of technische bedrijfskunde;
  • minimaal 3 jaar ervaring op mijnbouwgebied (olie, gas, aardwarmte) en bekend met de mijnbouwwet;
  • een specialisme op ondergrondtechniek en/of geologie;
  • aantoonbare projectmanagementervaring.


Jouw verantwoordelijkheid
Je bent werkzaam op de afdeling Geothermie. Aangezien jouw doel vooral is om integraal aardwarmteprojecten te ontwikkelen, zul je vooral actief samenwerken met collega’s van de verschillende warmtedisciplines en specialistische geothermie partners van Ennatuurlijk.

Samenwerkingen binnen Ennatuurlijk zijn vooral met collega’s van asset management en development/sales. Met hen identificeer je kansen om aardwarmte toe te passen in en rond de bestaande warmtenetten van Ennatuurlijk. Uiteindelijk zet jij kansen om in een project, waarop een besluit genomen kan worden. Hierbij is het van belang dat je in staat bent om de noodzakelijke activiteiten, zoals het opstellen van een business case, met hoge mate van zelfstandigheid te coördineren, inclusief de planning en budgetbewaking.


Jouw werkdag

Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er een kunnen zijn (wanneer Corona achter de rug is):

Maandagochtend; Je bent uitgenodigd om in een regionaal multidisciplinair Ennatuurlijk team toelichting te geven op de aardwarmtemogelijkheden in het betreffende gebied. In de meeting worden verschillende kansen geïdentificeerd en je wordt enthousiast om hier verder invulling aan te geven. Vervolgens neem je deel aan een landelijke werkgroep om verbeteringen ten aanzien van aardwarmte te bespreken. Je brengt je concrete ervaring uit Ennatuurlijk in om aardwarmte in Nederland verder te helpen. Daarna beantwoord je wat mails, waarin collega’s specifieke vragen hebben over de aardwarmte mogelijkheden.

In de middag bespreek je met een geologisch bureau een opdracht om een verdere verkenning te doen van een stuk ondergrond bij het Ennatuurlijk warmtenet. Aan het einde van de dag heb je voortgangsoverleg met een projectpartner, waarmee Ennatuurlijk gezamenlijk een geothermie project ontwikkelt.

Voordat je de dag afsluit check je nog even waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor een van de maandelijkse workshops. Dit keer een training storytelling. Daarmee ga je je collega’s later deze week zeker overtuigen!

Jij krijgt

Veel!

  • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als een NS businesscard, iPhone en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Om je fit te houden mag je voor, tijdens of na een dag hard werken zelfs gratis sporten bij Eindhovengym, een super hippe gym bij ons beneden in het pand. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.
  • Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.
  • We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Hoe leren we elkaar kennen?

Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

In verband met de huidige maatregelen omtrent COVID-19 zullen de kennismakingsgesprekken op dit moment digitaal plaatsvinden. Een vervolggesprek zal op ons kantoor in Eindhoven plaatsvinden.

Direct vragen stellen en solliciteren

  • Solliciteer direct via de button ‘solliciteren’ op onze website
  • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Susanne Hairwassers (HR adviseur) op 06-21 67 87 71.
  • Je kunt ook contact opnemen met Harald Droog (Projectmanager Geothermie) als je inhoudelijke vragen hebt over de functie, via 06- 21 10 44 59.

Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer