Wil jij als Finance Professional samen met ons Nederland verduurzamen? Word je blij van veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf en deze functie te ontwikkelen? Ben je analytisch sterk en een prettige en stevige gesprekspartner? Geeft het jou tot slot energie om risico’s in kaart te brengen, te beoordelen en te mitigeren zodat Ennatuurlijk haar doelstellingen kan behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Ennatuurlijk

Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van bijna 200 gedreven professionals  die de energietransitie willen versnellen door onze warmtenetten en koude oplossingen continu te verduurzamen. En door onze -potentiële- klanten fan te willen maken van onze producten en diensten. We zijn een organisatie die stappen wil maken, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen, zien overal wat we beter kunnen en moeten doen. We zijn opportunisten met een missie. Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.


Jouw verantwoordelijkheid

Als Risk Manager ben jij dé specialist binnen Ennatuurlijk op het gebied van risico. Jij bent verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van risk management binnen Ennatuurlijk en krijgt de mogelijkheid deze rol zelf vorm te geven. Jij zorgt ervoor dat risico’s tijdig op de radar van de organisatie komen te staan en samen met je collega’s in de business streef je naar een gezond ondernemersklimaat, waarbij kansen en risico’s in een goede dialoog met elkaar worden afgewogen. Ook help je de business met het nemen van beheersmaatregelen om zodoende de kansen die komen te verzilveren.


Om dit te bereiken:

• Geef je deze nieuwe rol binnen Ennatuurlijk vorm;

• Adviseer je de organisatie over het identificeren en waarderen van de risico’s, de risico bereidheid en het ontwerpen en implementeren van beheersmaatregelen;

• Rol je het internal control framework binnen Ennatuurlijk verder uit;

• Maak je samen met de business een inschatting van de risico’s in business cases die tot een investeringsbeslissing moeten leiden;

• Maak je onderdeel uit van het wekelijkse risk committee samen met de afdeling portfolio management  over de ontwikkeling van de ingenomen posities in lijn met de hedge strategie van Ennatuurlijk.

We verwelkomen je heel graag in het Business Control team van 5 collega’s, waarbij je vooral zult samenwerken met de portfoliomanagers en business controllers en rapporteert aan de Manager Business Control.


Wie zoeken we?

Een professional met minimaal een afgeronde HBO-opleiding, of bij voorkeur een WO-opleiding in de richting van Finance of Accounting die het team wil komen versterken. Je bent analytisch sterk, risicobewust en vindt het tof om jouw eigen rol vorm te geven. Verder ben je:

• Een echte topper met ongeveer 5 jaar ervaring;

• Beschikbaar voor 32-40 uur in de week;

• Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse taal;

• Zelfstandig en leergierig, want je wil je graag blijven ontwikkelen en je blijft daarnaast continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;

• En heb je kennis van risicomanagement.


Jouw werkdag

Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.


Maandagochtend.
Je begint je dag op ons inspirerende kantoor (met dakterras!) op Strijp in Eindhoven. Je scant je mailbox en bekijkt de planning voor de komende week. Om 09:00 staat je eerste afspraak gepland met het team van de metropool Leeuwarden om de laatste status door te spreken ten aanzien van de Geothermie bron, en de daarmee samenhangende platforminvestering. Jij sluit hier graag bij aan om mee te denken over de mogelijke risico’s in het project.


Op naar de volgende meeting! Samen met de CFO en de managers die aan hem rapporteren bekijken jullie de  risico’s van het afgelopen kwartaal. Jij gebruikt de input uit deze sessie om een update ta maken van het Risk Report wat je later deze maand bespreekt met de directie. Meteen na de meeting zet je wat acties uit via de mail en is het tijd om samen met je collega’s te lunchen in de kantine en een ommetje te maken in de omgeving.

Na deze productieve ochtend ga je van start met de voorbereidingen voor de Risk Committee meeting welke  later deze middag gepland staat. Jij bent de voorzitter van deze meeting en bespreekt o.a. samen met de afdeling portfoliomanagement of alle posities zich nog binnen de toegestane bandbreedtes bevinden. Om je in alle rust te kunnen voorbereiden zoek je een rustig plekje in de rust zone op ons kantoor.

Tot slot volg je aan het einde van de dag nog een interne workshop binnen Ennatuurlijk. Dit keer wordt deze workshop gegeven door de afdeling Engineering. Zij geven inzicht in de rol van hun afdeling in de voorbereidingsfase van projecten. Na deze volle dag ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.

Jij krijgt

Veel!

  • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone en een laptop zijn bij ons prima geregeld;
  • Omdat we Hybride werken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde Thuiswerkplek;
  • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
  • We kennen per jaar 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken) toe;
  • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
  • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.

Daarnaast geven we je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien!

Hoe leren we elkaar kennen?

Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces meerdere gesprekken plaats. Ook een rondleiding, een assessment en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Bij indiensttreding vragen we je om een VOG te overleggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar www.Ennatuurlijk.nl/werkenbij voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren

  • Solliciteer direct via de sollicitatiebutton!
  • Heb je vragen over het sollicitatieproces of de functie? Bel Diana Martinez van MAR Recruitment op 06-52 41 23 80. Zij helpt ons met de invulling van deze rol.
  • Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen twee weken!

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer