Senior Project Engineers

We zijn per direct op zoek naar een senior Project Engineers voor Zuid Nederland.

Heb jij je bewezen als ervaren Engineer binnen de procestechniek? Weet jij wat nodig is om een biomassacentrale, industriële warmtepompinstallatie of een boosterpomp succesvol door de markt te laten ontwerpen en realiseren? Heb jij overzicht op meerdere projecten tegelijk en haal je er energie uit om je collega’s te coachen op de projecten binnen jouw regio? En wil jij samen met ons Nederland verder verduurzamen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben Diana Martinez van MAR Recruitment gevraagd om ons te helpen met het vinden van de beste kandidaat. Als jij denkt dat jij dit bent, neem dan contact met haar op via info@marrecruitment.nl. Je kan uiteraard ook meteen je cv en motivatie naar dit adres mailen. Dan nemen zij zo snel mogelijk contact op met jou.

Mail je cv en motivatie

Meer weten over de afdeling Engineering

Warmtenetten ontwerpen, meedenken over innovatieve warmtetechnieken als geothermie en zonnethermie, en zoeken naar de beste oplossing in elke situatie. In Eindhoven en Steenwijk zorgt een team van Engineers dat Ennatuurlijk warmteoplossingen van hoge kwaliteit kan bieden. 

Lees verder

Solliciteren?

Mail je cv en motivatie naar info@marrecruitment.nl