Over de functie

Vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen, complexe zaken simpel te maken en met jouw inzicht een proces te verbeteren? Heb jij ideeën over hoe je klanten beter van dienst kan zijn? Ben je een aanpakker, analytisch sterk en kan je goed zelfstandig werken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw stage bij de afdeling DAF
DAF staat voor datacollectie, assetrapportage en facturatie. Onze afdeling is verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van meetgegevens en het opmaken van de juiste energiefactuur voor onze ruim 85.000 warmteklanten. Dat klinkt misschien simpel, maar stiekem gaat er achter deze opdracht een hele wereld schuil. Zo beheren wij alle meters en meetdata van Ennatuurlijk. Met allerlei analyse tools controleren we vervolgens of deze data wel klopt. Zo krijgt de klant goed inzicht in haar warmteverbruik én een correcte factuur. We doen ons werk niet alleen, maar werken samen met collega’s van diverse afdelingen. Voor jou als student een mooie kans om een heleboel in de praktijk te leren en je theorie op los te laten! Wat ga je dan precies doen? Nou, bijvoorbeeld:

  • Het slim verbeteren van onze processen zodat we goed voor onze klanten kunnen zorgen;
  • Het monitoren van ‘uitval’, denk aan onjuiste meterstanden of facturen, in onze processen en deze oplossen (en hopelijk voorkomen!);
  • Het behandelen van klantcases waarbij vaak het nodige reken- en puzzelwerk komt kijken;
  • Het inzetten van IT-oplossingen is daarbij natuurlijk heel belangrijk;
  • Oppakken van diverse ad hoc klussen binnen projecten;
  • En natuurlijk meedenken en sparren in onze afdelingsoverleggen.

We verwelkomen je graag op onze afdeling met in totaal 16 collega’s en 3 stagiaires, waarin jij specifiek zal gaan samenwerken in een subteam van drie tot zes collega’s, dus de lijntjes zijn lekker kort. 

Wil je nu al meer weten?
Je kunt direct contact opnemen met Bas Klerkx, Manager Datacollectie, Assetrapportage en Facturatie. Bel of app hem via 06 11 04 34 68 en stel direct je vragen.

Wat we vragen

Een enthousiaste student die:

  • ons helpt een stap voorwaarts te zetten in het verbeteren van onze processen;
  • in het 3e of 4e leerjaar zit van zijn/haar studie en die naast heel veel komt leren ook gaat meewerken;
  • een studie volgt in de richting van (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • analytisch sterk en zelfstandig is, aanpakt en goed kan samenwerken.

Wat we bieden

Stagiairs die je voorgingen geven aan dat je de stage zo leuk kunt maken als je zelf wilt én dat ze zeer te spreken zijn over onze betrokkenheid bij je opdracht. Een ervaren collega zal je begeleiden en daarnaast werk je nauw samen met de afdelingsmanager. We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken. Uiteraard kijken we daarbij ook naar jouw opdracht vanuit school en hebben we genoeg vraagstukken liggen die je mag onderzoeken. Wat je uiteindelijke onderzoeksopdracht wordt bepalen we graag samen met jou.

Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.