Help jij ons extra waarde te halen uit GIS data?

Vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen, complexe zaken simpel te maken en met jouw inzicht een proces te verbeteren? Wil jij in de praktijk zien hoe belangrijk data is? Ben je een aanpakker, analytisch sterk en kan je goed zelfstandig werken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ennatuurlijk

Ons doel is de energietransitie in Nederland te versnellen en om te groeien! We sluiten het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op onze warmtenetten en zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe netten. Daarom zijn we volop in beweging en hiervoor hebben we de hulp van studenten hard nodig. Met je stage bij Ennatuurlijk lever je dus een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone en duurzamere energie in Nederland!

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.


Jouw stage bij de afdeling DAF

DAF staat voor datacollectie, assetrapportage en facturatie. Onze afdeling is verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van allerlei data; bijvoorbeeld energiegegevens en geografische data. Denk bij geografische data aan de exacte locaties van onze warmteleidingen en aansluitingen. Deze data leggen we vast in een modern GIS systeem. Wij vermoeden dat door het slim combineren van deze GIS data en de energiedata van onze 70.000 slimme meters er extra waarde gecreëerd kan worden. Mogelijk kunnen wij zo bijvoorbeeld leidingen identificeren met veel warmteverlies, zodat deze vervangen kunnen worden. Help jij ons mee deze stap te zetten? Voor jou als student is dit een mooie kans om een heleboel in de praktijk te leren en je theorie op los te laten! Wat ga je dan precies doen? Nou, bijvoorbeeld:

•    Het slim verbeteren van onze processen;
•    Het verwerken van data in ons GIS systeem;
•    Het opsporen van spookaansluitingen; 
•    Het inzetten van IT-oplossingen is daarbij natuurlijk heel belangrijk;
•    Oppakken van diverse ad hoc klussen binnen projecten;
•    En natuurlijk meedenken en sparren in onze afdelingsoverleggen.

We verwelkomen je graag op onze afdeling met in totaal 16 collega’s en 3 stagiaires, waarin jij specifiek zal gaan samenwerken in een subteam van drie collega’s, dus de lijntjes zijn lekker kort. Stagiairs die je voorgingen geven aan dat je de stage zo leuk kunt maken als je zelf wilt én dat ze zeer te spreken zijn over onze betrokkenheid bij je opdracht. Een ervaren collega zal je begeleiden en daarnaast werk je nauw samen met de afdelingsmanager. We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken. Uiteraard kijken we daarbij ook naar jouw opdracht vanuit school en hebben we genoeg vraagstukken liggen die je mag onderzoeken. Wat je uiteindelijke onderzoeksopdracht wordt bepalen we graag samen met jou.

We zoeken:

Een enthousiaste student(e) die:

•    wil werken met data;
•    ons helpt een stap voorwaarts te zetten in het verbeteren van onze processen;
•    in het 3e of 4e leerjaar zit van zijn/haar studie en die naast heel veel komt leren ook gaat meewerken;
•    een studie volgt in de richting van (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
•    analytisch sterk en zelfstandig is, aanpakt en goed kan samenwerken.

Wanneer je reageert

Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?

Je kunt direct contact opnemen met Bas Klerkx, Manager Datacollectie, Assetrapportage en Facturatie. Bel of app hem op 06-11043468 en stel direct je vragen. Of solliciteer direct via recruitment@ennauurlijk.nl.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer