Stage: HR Stagiair(e) gezocht!

We zijn op zoek naar
Jou?

We zijn vanaf september op zoek naar een stagiair(e) die bij ons in het HR Team komt meedraaien!

Ben jij een derde- of vierdejaars HRM student (HBO) en ben je op zoek naar een stageplaats voor een geheel studiejaar? Vind je het leuk om zoveel mogelijk facetten van HR in de praktijk te leren kennen? Ben je tenslotte leergierig, communicatief vaardig en kan je goed zelfstandig werken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw stage bij Ennatuurlijk
Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf en hebben met 200 collega’s hetzelfde doel; de energietransitie van Nederland versnellen! Ook onze HR-afdeling draagt hier natuurlijk haar steentje aan bij. Op onze afdeling zijn we met z’n vieren, waarvan 1 HR Manager, 2 HR Adviseurs en 1 HR Medewerker. Wij zijn te klein om ons in specifieke HR facetten te specialiseren, maar dat maakt ons werk extra leuk! Hierdoor hebben we namelijk korte lijntjes, doen we (bijna) alles zelf en hebben we kennis van alle HR-aspecten. Voor jou als student een mooie kans om een heleboel in de praktijk te leren kennen en je theorie op los te laten gaan!

Wat ga je precies doen?

We nemen je mee op sleeptouw bij alles wat jij interessant vindt en wil leren. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om mee te werken aan verschillende HR-projecten. Aan welke projecten je precies wil gaan werken, heb jij zelf voor een groot deel in de hand. Dus zijn er bepaalde thema’s die jij interessant vindt of waar wij nog meer zouden kunnen doen, draag deze dan vooral aan!

Enkele voorbeelden waar onze vorige stagiaire zich mee bezig heeft gehouden is:

  • Het zelfstandig leiden van een project: de onboarding van nieuwe medewerkers vernieuwen;
  • Het organiseren van de introductiedagen voor nieuwe medewerkers;
  • Het up-to-date houden van ons digitale personeelsdossier;
  • Recruitmentwerkzaamheden (van vacature opstellen tot het voeren van sollicitatiegesprekken);
  • Het voeren van evaluatie- en exitgesprekken met medewerkers;

En nog veel meer!

Kortom; genoeg om te zien en te leren! We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken. Uiteraard kijken we daarbij ook naar jouw opdracht vanuit school.

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen twee weken hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?
Je kunt direct contact opnemen met Eefje Boerdijk (HR Stagiaire) via 06-25703059. Bel stel direct je vragen! Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.
We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer