Stage: meewerken aan een veilige energietransitie

Ben jij een 3e of 4e jaars student HBO Integrale veiligheidskunde? Wil je je graag in de breedte ontwikkelen en praktijkervaring opdoen bij een groeiend, jong bedrijf dat vol inzet op de energietransitie? Ben jij een doorpakker die zorgt dat we deze transitie ook op een veilige manier in kunnen zetten?

Dan zoeken wij jou!

Ennatuurlijk

Met je stage bij Ennatuurlijk lever je een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone en duurzamere energie in Nederland! Ons doel is de energietransitie in Nederland te versnellen en te groeien. We sluiten het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op onze warmtenetten en zijn constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. We zijn dus volop in beweging en hiervoor hebben we jouw hulp hard nodig.

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw stage bij HSE

De afdeling is verantwoordelijk voor veiligheid binnen heel Ennatuurlijk. Voor onze collega’s op kantoor, maar ook voor de veiligheid op onze locaties en tijdens het realiseren van projecten.

Veiligheid is een voorwaarde om ons werk uit te voeren, en een goede voorbereiding is hierbij essentieel.

Jouw opdracht

Om de veiligheid te waarborgen werken we met verschillende veiligheidsnormen. Op een aantal locaties (±10) maken we gebruik van veilig werk vergunningen waardoor we altijd een risico analyse doen voor we werkzaamheden starten. Onze wens is om aanvullend te gaan werken met een poort instructie/instructiefilmpje, zodat we zeker zijn dat de betrokkenen weten wat de juiste veilige werkwijze is.

En daarvoor hebben we jou nodig!

We zoeken:

Een enthousiaste 3e of 4e jaars student HBO Integrale veiligheidskunde (of iets vergelijksbaars) die:

  • Zich in wil zetten voor een veilige energietransitie;
  • Leergiering en communicatief vaardig is;
  • Goed zelfstandig kan werken;

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?
Je kunt direct contact opnemen met Dennis van Rooijen, Manager HSE. Bel of app hem op 06-27 16 51 59 en stel direct je vragen. Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.
We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer