Stage: ontwikkel jij ons nieuwe en verbeterde rekenmodel?

Wil jij jouw skills in management informatie systemen, procesmanagement en business analyse op de proef stellen en verder ontwikkelen? Loop je warm voor het werken met Excel en kan je niet wachten om te gaan bouwen aan een nieuw financieel model om business cases door te rekenen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw stage bij Ennatuurlijk
Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf en hebben met 180 collega’s hetzelfde doel; de energietransitie van Nederland versnellen! Dagelijks zijn wij bezig met het uitbreiden en verduurzamen van onze warmtenetten. Ook de Finance-afdeling draagt hier haar steentje aan bij. De business analisten zijn binnen Ennatuurlijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de business cases. Voor ieder project of investering wordt onderzocht of het op lange termijn wel rendabel is en wordt een business case gemaakt. Daarnaast stellen we de organisatie in staat om de juiste keuzes te maken door verschillende scenario’s inzichtelijk te maken.

Het merendeel van de business cases binnen Ennatuurlijk wordt uitgewerkt in een standaard rekenmodel. Dit model is op de achtergrond complex, maar stelt de gebruiker in staat om relatief snel en eenvoudig een business case op te stellen en te beoordelen of het een rendabel project is. Dit model is wel aan vernieuwing toe. Jouw opdracht betreft het ontwikkelen van een nieuw en verbeterd rekenmodel. Dit doe je in samenspraak en -werking met de business analisten en andere betrokken afdelingen.

Daarnaast nemen we je mee op sleeptouw bij alles wat jij interessant vindt en wil leren. Dat is sowieso in ons eigen team, maar wat ons betreft snuffel je ook bij andere teams aan thema’s waar jij meer over wil weten. We verwelkomen je graag in een team met drie business analisten en één teamlead.

Kortom; genoeg om te zien en te leren! We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken.

We zoeken:

Een enthousiaste student die:

  • Ons komt helpen met het ontwikkelen van een nieuw en verbeterd rekenmodel;
  • Leergierig, communicatief vaardig en analytisch is;
  • Goed zelfstandig kan werken;
  • In het 3e of 4e leerjaar zit van zijn/haar studie en die naast heel veel komt leren ook gaat meewerken;
  • Een HBO studie volgt in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance & Control of vergelijkbaar.

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?
Je kunt contact opnemen met Bram de Mol (Senior Business Controller) op 06-11031325. Bel of app en stel direct je vragen! Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.
We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer