Stage: spoor jij onze spookaansluitingen op?

Vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen en pak je zaken graag gestructureerd aan? Krijg je een kick als je speurwerk concreet resultaat oplevert? Ben je een beetje avontuurlijk aangelegd?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ennatuurlijk

Ons doel is de energietransitie in Nederland te versnellen en om te groeien! We sluiten het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op onze warmtenetten en zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe netten. Daarom zijn we volop in beweging en hiervoor hebben we de hulp van studenten hard nodig. Met je stage bij Ennatuurlijk lever je dus een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone en duurzamere energie in Nederland!

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.


Jouw stage bij de afdeling DAF
DAF staat voor datacollectie, assetrapportage en facturatie. Onze afdeling is verantwoordelijk voor het verzamelen van meetgegevens en het opmaken van de juiste energiefactuur voor onze 80.000 warmteklanten. Dat klinkt misschien simpel, maar stiekem gaat er achter deze opdracht een hele wereld schuil. Zo beheren wij administratief alle warmteaansluitingen van Ennatuurlijk. Met allerlei tools controleren we vervolgens of deze data en de facturatie wel correct is. Wij stellen dat onze administratie klopt. Durf jij het tegendeel te bewijzen? Dit doe je door onder andere:

  • Checks op onze administratie te bedenken waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden.
  • Je raadpleegt verschillende bronnen; van het Kadaster tot Google Streetview. Met veel data en processtappen om kunnen gaan is dan een must.
  • Heb jij toch een missende aansluiting in onze administratie opgespoord? Dan kun je als Sherlock Holmes een Amber (elektrische leenauto) pakken om in de wijk zelf te gaan kijken wat er aan de hand is.


We verwelkomen je graag op onze afdeling met in totaal 16 collega’s en 3 stagiaires, waarin jij specifiek zal gaan samenwerken in een subteam van vijf collega’s, dus de lijntjes zijn lekker kort. Stagiairs die je voorgingen geven aan dat je de stage zo leuk kunt maken als je zelf wilt én dat ze zeer te spreken zijn over onze betrokkenheid bij je opdracht. Een ervaren collega zal je begeleiden en daarnaast werk je nauw samen met de afdelingsmanager. We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken. Uiteraard kijken we daarbij ook naar jouw opdracht vanuit school en hebben we genoeg vraagstukken liggen die je mag onderzoeken. Wat je uiteindelijke onderzoeksopdracht wordt bepalen we graag samen met jou.

We zoeken:

Een enthousiaste student die:

  • ons helpt een stap voorwaarts te zetten in data analyse en het verbeteren van onze processen;
  • in het 3e of 4e leerjaar zit van zijn/haar studie en die naast heel veel komt leren ook gaat meewerken;
  • een studie volgt in de richting van (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • analytisch sterk is, zaken graag tot op de bodem uitzoekt, aanpakt en goed kan samenwerken.

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?
Je kunt direct contact opnemen met Bas Klerkx, Manager Datacollectie & Facturatie. Bel of app hem op 06-11043468 en stel direct je vragen. Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.
We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer