Stage: Standaardisatie en delen van Kennis

Ben jij ken jij een 3e of 4e jaars student WO bedrijfskunde? Wil je je graag in de breedte ontwikkelen en praktijkervaring opdoen bij een groeiend, jong bedrijf dat vol inzet op de energietransitie? Ben jij een doorpakker die zorgt dat we deze transitie ook op een veilige manier in kunnen zetten?

Dan zoeken wij jou!

Ennatuurlijk

Ons doel is de energietransitie in Nederland te versnellen en om te groeien! We sluiten het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op onze warmtenetten en zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe netten. Daarom zijn we volop in beweging en hiervoor hebben we de hulp van studenten hard nodig. Met je stage bij Ennatuurlijk lever je dus een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone en duurzamere energie in Nederland!

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw stage bij HSE(+Q)

De afdeling is breed verantwoordelijk voor veiligheid binnen Ennatuurlijk. Door personele wisseling is een vraagstuk over standaardisatie aan het licht gekomen. Om te kunnen versnellen is het nodig om kennis vast te leggen en te delen binnen de organisatie. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om technische en contractuele standaarden. Het vraagstuk gaat over hoe dit binnen Ennatuurlijk ingericht zou kunnen en moeten worden.

Hiervoor werk je samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie maar ben je onderdeel van de HSE-afdeling. Jouw begeleider neemt je mee naar verschillende overleggen. Samen maken jullie ook meerdere rondgangen bij de locaties in heel Nederland.

Wat zoeken wij:
Een ambitieuze WO student(e) uit het 3e of 4e jaar bedrijfskunde die opzoek is naar een leerzame en uitdagende stage. Dit kan zowel een meewerkstage als een afstudeerstage zijn. Jij bent leergierig, communicatief vaardig, operationeel sterk en werkt graag samen. Je bent zelfstandig, maar er is uiteraard voldoende begeleiding beschikbaar.

Woon jij ver weg? Geen probleem, een combinatie tussen thuiswerken en werken op kantoor is mogelijk.


Wil je nu al meer weten?
Je kunt direct contact opnemen met Dennis van Rooijen, Manager HSE. Bel of app hem op 06-27 16 51 59 en stel direct je vragen. Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer