Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland? Krijg jij er energie van om met techniek bezig te zijn, door te pakken en resultaat te boeken? Ben je secuur, leergierig en een doorzetter?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ennatuurlijk

Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van zo'n 275 gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen door onze warmtenetten en koude oplossingen continu te verduurzamen. En door onze -potentiële- klanten fan te willen maken van onze producten en diensten.

We zijn een organisatie die stappen wil maken, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen en zien wat we beter kunnen en moeten doen. We zijn doorpakkers met een missie.

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.


Jouw stage

Binnen de afdeling Engineering zijn we opzoek naar een stagiair die de tekenkamer ondersteunt bij het registreren van onze assets (installaties en leidingsystemen). Nadat we een installatie hebben gebouwd of aangepast moet de eindsituatie (as built) op tekening worden vastgelegd, ook de schema’s (P&ID en PFD) waaruit de werking blijkt, moeten worden opgesteld of bijgewerkt. De ondergrondse leidingsystemen registreren wij in GIS (Geografisch Informatie Systeem). Ter ondersteuning van deze activiteiten zijn wij opzoek naar een stagiair die meehelpt om de registratie op orde te houden. Hiervoor moet je soms op locatie de actuele situatie opnemen om die later in de systemen te verwerken (AutoCad en GIS). Maar het kan ook zijn dat onze aannemers de as built informatie aanleveren en die moet dan in onze systemen verwerkt worden.

We zoeken:

Een enthousiaste student(e) die:

  • In het 3e of 4e leerjaar zit van zijn/haar studie en die naast heel veel komt leren ook gaat meewerken;
  • Een MBO-studie volgt in de richting van Installatietechniek of Werktuigbouwkunde;
  • Secuur is en goed zelfstandig kan werken;

Wanneer je reageert

Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?

Je kunt direct contact opnemen met Coert Daane (Technisch Consultant). Bel of app hem op 06 - 11370577 en stel direct je vragen. Of solliciteer direct via recruitment@ennauurlijk.nl.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer