Stage: Veelzijdige Marketing & Communicatie stage

Jouw stage bij Ennatuurlijk

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf en hebben met 200 collega’s hetzelfde doel; de energietransitie van Nederland versnellen! Ook de marketingafdeling draagt hier natuurlijk haar steentje aan bij. We helpen en begeleiden bewoners, bedrijven, gemeentes, bouwers en corporaties in de energietransitie. Wij ontwikkelen bronnen en netwerken die op een duurzamere wijze huizen en gebouwen verwarmen. Dat doen we door onze kennis, kunde en ervaringen te delen om daar samen van te leren.

Daarnaast zijn we continue bezig met het vertalen van de behoefte van onze klanten naar relevante producten, diensten, proposities en content. Om op deze wijze steeds meer klanten fan te maken van ons merk. Ook met deze aspecten van het vak ga je zeker te maken krijgen en flink leren door projecten mee op te pakken in de breedste zin van het woord.


Ook nemen we je mee op sleeptouw bij alles wat jij interessant vindt en wil leren. Dat is sowieso in ons eigen team, maar wat ons betreft snuffel je ook bij andere teams aan thema’s waar jij meer over wil weten.

Kortom; genoeg om te zien en te leren! We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken.


Wat zoeken wij:

Voor de periode februari 2023 tot en met juni 2023 zijn wij op zoek naar een marketing / communicatie stagiair(e) die onze marketingafdeling komt ondersteunen in een meewerkstage.

  • Ben jij een derde- of vierdejaars HBO Marketing/Communicatie student (of vergelijkbaar)?
  • Wil jij jouw skills in de breedte ontwikkelen en wil je praktijkervaring opdoen bij een groeiend, jong bedrijf dat er in gelooft dat je klanten en medewerkers continue fan van je merk moet proberen te maken?
  • Loop je warm voor het samenwerken en klankborden met ervaren (online) marketeers, communicatiespecialisten en productmanagers? En kan je niet wachten om ook zelf vooral aan de slag te gaan om in de breedte mee te werken met alle marketing & communicatievraagstukken die we hebben liggen?
  • Ben je tenslotte leergierig, communicatief vaardig, klant en markt gericht en operationeel sterk en kan je goed zelfstandig werken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen twee weken hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?
Je kunt contact opnemen met Nancy Schuurmans (Senior Marketingadviseur) op 06-40965772. Bel of app en stel direct je vragen! Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.


We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.


Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer