Vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen, complexe zaken simpel te maken en met jouw inzicht een proces te verbeteren? Heb jij ideeën over hoe je klanten beter van dienst kan zijn? Ben je een aanpakker, analytisch sterk en kan je goed zelfstandig werken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ennatuurlijk

Ons doel is de energietransitie in Nederland te versnellen en om te groeien! We sluiten het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op onze warmtenetten en zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe netten. Daarom zijn we volop in beweging en hiervoor hebben we de hulp van studenten hard nodig. Met je stage bij Ennatuurlijk lever je dus een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone en duurzamere energie in Nederland!

 

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.


Jouw stage bij de afdeling DAF
DAF staat voor datacollectie, assetrapportage en facturatie. Onze afdeling is verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van meetgegevens en het opmaken van de juiste energiefactuur voor onze ruim 85.000 warmteklanten. Dat klinkt misschien simpel, maar stiekem gaat er achter deze opdracht een hele wereld schuil. Zo beheren wij alle meters en meetdata van Ennatuurlijk. Met allerlei analyse tools controleren we vervolgens of deze data wel klopt. Zo krijgt de klant goed inzicht in haar warmteverbruik én een correcte factuur. We doen ons werk niet alleen, maar werken samen met collega’s van diverse afdelingen. Voor jou als student een mooie kans om een heleboel in de praktijk te leren en je theorie op los te laten! Wat ga je dan precies doen? Nou, bijvoorbeeld:

  • Het slim verbeteren van onze processen zodat we goed voor onze klanten kunnen zorgen;

  • Het monitoren van ‘uitval’, denk aan onjuiste meterstanden of facturen, in onze processen en deze oplossen (en hopelijk voorkomen!);
  • Het behandelen van klantcases waarbij vaak het nodige reken- en puzzelwerk komt kijken;
  • Het inzetten van IT-oplossingen is daarbij natuurlijk heel belangrijk;
  • En natuurlijk meedenken en sparren in onze afdelingsoverleggen.

We verwelkomen je graag op onze afdeling met in totaal 16 collega’s en 3 stagiaires, waarin jij specifiek zal gaan samenwerken in een subteam van drie tot zes collega’s, dus de lijntjes zijn lekker kort. Stagiairs die je voorgingen geven aan dat je de stage zo leuk kunt maken als je zelf wilt én dat ze zeer te spreken zijn over onze betrokkenheid bij je opdracht. Een ervaren collega zal je begeleiden en daarnaast werk je nauw samen met de afdelingsmanager. We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken. Uiteraard kijken we daarbij ook naar jouw opdracht vanuit school en hebben we genoeg vraagstukken liggen die je mag onderzoeken. Wat je uiteindelijke onderzoeksopdracht wordt bepalen we graag samen met jou.

We zoeken:

Een enthousiaste student die:

  • ons helpt een stap voorwaarts te zetten in het verbeteren van onze processen;
  • in het 3e of 4e leerjaar zit van zijn/haar studie en die naast heel veel komt leren ook gaat meewerken;
  • een studie volgt in de richting van (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • analytisch sterk en zelfstandig is, aanpakt en goed kan samenwerken.

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten? 
Je kunt direct contact opnemen met Bas Klerkx, Manager Datacollectie & Facturatie. Bel of app hem op 06-11043468 en stel direct je vragen. Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.
We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer