Stage: Wil jij meewerken aan de verduurzaming van de bestaande bouw in Nederland?

Ben jij een 3e of 4e jaars student HBO/WO economie of (technische) bedrijfskunde? Wil je je graag in de breedte ontwikkelen en praktijkervaring opdoen bij een groeiend, jong bedrijf dat vol inzet op de energietransitie? Ben jij een doorpakker die zorgt dat we deze transitie ook op een veilige manier in kunnen zetten?

Dan zoeken wij jou!

Ennatuurlijk

Met je stage bij Ennatuurlijk lever je een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone en duurzamere energie in Nederland! Ons doel is de energietransitie in Nederland te versnellen en te groeien. We sluiten het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op onze warmtenetten en zijn constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. We zijn dus volop in beweging en hiervoor hebben we jouw hulp hard nodig.

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw stage

Je komt te werken bij het Programma Kwartiermakers. De kwartierakers zijn een groep experts van Ennatuurlijk die samen met Gemeenten en Woningbouwcorporaties werken aan het aardgasvrij maken van wijken. Zo ontwikkelen zij de kennis en kunde die nodig is om dit op steeds grotere schaal te kunnen doen.

Jouw opdracht

De kwartiermakers leren door te doen. Dit betekent dat zij betrokken zijn bij veel aardgasvrije projecten in Nederland. Projecten waar we in Nederland nog veel van kunnen leren. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen om de geleerde lessen uit die projecten op te halen, te bundelen en te presenteren aan de organisatie.

Daarnaast is de kwartiermakers een afdeling overstijgend programma binnen Ennatuurlijk. Dit betekent dat er veel geschakeld moet worden tussen o.a. afdelingen als Sales, Realisatie en Engineering. Verder is het opzetten en organiseren van werksessies en presentaties, en het visualiseren, uitdragen en delen van de geleerde ervaringen een onderdeel van deze opdracht.

En daarvoor hebben we jou nodig!

We zoeken:

Een enthousiaste 3e of 4e jaars student HBO/WO economie of (technische) bedrijfskunde (of iets vergelijksbaars) die:

  • Interesse heeft in het aardgasvrij maken van de bestaande bouw in Nederland;
  • Leergiering en communicatief vaardig is;
  • Goed zelfstandig kan werken.

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?
Je kunt direct contact opnemen met Daniel Moenis, Programma Manager Kwartiermakers. Bel of app hem op 0615052780 of daniel.moenis@ennatuurlijk.nl en stel direct je vragen. Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer