Stage: Zit continu verbeteren in jouw DNA?

Wil jij jouw skills in projectmanagement, procesmanagement en business consultancy op de proef stellen en verder ontwikkelen? Ben jij in staat om workshops voor te bereiden, voor te zitten en uit te werken? Samen te werken in een projectteam en daarin energie krijgt van het oppakken van acties?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw stage bij Ennatuurlijk
Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf en hebben met 180 collega’s hetzelfde doel; de energietransitie van Nederland versnellen! Ook de afdeling Projecten en Transitie draagt hier natuurlijk haar steentje aan bij. Onze bijdrage is dat wij de juiste verbeterinitiatieven uitvoeren welke optimaal bijdragen aan de strategie van Ennatuurlijk en dat we deze initiatieven ook juist uitvoeren (zowel projectmatig als scrum).

Tijdens je stage periode zul jij aanschuiven bij verschillende projecten waarin jij met je kritische en proactieve houding direct van toegevoegde waarde bent. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid, echter verwachten we ook dat je zelfstandig en met je frisse blik ons de spiegel voorhoudt. Door jouw bijdrage zorg je ervoor dat het elke dag een stapje beter gaat bij Ennatuurlijk.

Daarnaast nemen we je mee op sleeptouw bij alles wat jij interessant vindt en wil leren. Dat is sowieso in ons eigen team, maar wat ons betreft snuffel je ook bij andere teams aan thema’s waar jij meer over wil weten. We verwelkomen je graag in een team met een manager, twee projectmanagers en twee product owners. We weten dat je ook een onderzoek moet uitvoeren voor jouw studie en kijken graag samen met jou hoe we hier invulling aan gaan geven. Wat ons betreft raakt dat onderzoek bovenbeschreven uitdaging; het daadwerkelijk doorvoeren van diverse procesverbeteringen.

Kortom; genoeg om te zien en te leren! We gaan graag met je in gesprek over hoe we van jouw stage voor beide partijen een succes kunnen maken.

We zoeken:

Een enthousiaste student die:

  • Ons komt helpen bij de uitvoering van diverse projecten;
  • Ons komt ondersteunen bij projecten waar diverse procesoptimalisaties doorgevoerd moeten worden;
  • Leergierig, communicatief vaardig en analytisch sterk is;
  • Goed zelfstandig kan werken;
  • In het 3e of 4e leerjaar zit van zijn/haar studie;
  • Een HBO studie volgt in de richting van (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar.

Wanneer je reageert
Reageren wij ook. Want zo doen we dat! Binnen een week hoor je van ons.

Wil je nu al meer weten?
Je kunt contact opnemen met Carel van de Geijn (Manager Projecten en Transitie) op 06-20610282. Bel of app en stel direct je vragen! Of solliciteer direct via recruitment@ennatuurlijk.nl.
We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer