Ennatuurlijk zoekt trainees; Generatie Enn

Linker kolom

Wij zijn Ennatuurlijk, een kleine club die een groot verschil maakt binnen de energietransitie. In 2021 gaan wij met 8 trainees aan de slag die een grote steen willen bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Wij nemen hen mee in de wereld van duurzame warmte en zij geven ons hun energie en ideeën voor de toekomst. Wij hebben grote groei- en duurzaamheidsambities en om deze te realiseren, zijn we op zoek naar een nieuwe generatie:

  • Wiens hart sneller gaat kloppen van duurzaamheid,  
  • Die het lef hebben om nieuwe ideeën te opperen,
  • Klaar zijn om met ons mee te groeien. 

Kortom…..wij zoeken Generatie Enn!

Rechter kolom

Tekst

Generatie ENN; de verduurzamers van de toekomst  

Generatie ENN is een generatie die zich bewust is dat het anders moet, en wel nu. Fossiele brandstoffen tellen niet meer mee, plastic is een NO GO en elektrisch rijden is niet alleen het autorijden van de toekomst, maar het autorijden van het nu. 

Wie is Ennatuurlijk

Met ons ondernemende karakter werken we aan een Nederland dat duurzaam wordt verwarmd en verkoeld. Samen hebben we een overvloed aan ideeën die bijdragen aan onze missie: de verduurzaming van Nederland. Hier werken we iedere dag hard voor en dit zullen we in de toekomst ook moeten blijven doen. We verduurzamen Nederland door het aanleggen van duurzame warmtenetten. Binnen teams werken we met verschillende disciplines aan eigen opgestelde doelen om onze doelstellingen voor elkaar te krijgen. We houden elkaar scherp en leren van iedere dag. We weten elkaar te vinden en zijn razendsnel in het verbinden van onze klanten en elkaar. Mede omdat wij regelmatig het land in gaan om met onze klanten in gesprek te gaan.   

Binnen Ennatuurlijk wordt er gewerkt vanuit vier kernwaarden: 

  • Samen: bedrijfsdoelen worden samen bepaald en er vinden geen individuele beoordelingsgesprekken plaatst. Want, alles wat er wordt bereikt is het resultaat van teamwork. 
  • Open: als medewerker van Ennatuurlijk sta je dicht bij de mensen om je heen en voer je hier regelmatig gesprekken mee. Je trekt regelmatig het land in. Daarnaast is intern “wat denk jij hiervan?” een veel gestelde vraag. Er wordt proactief feedback gevraagd tussen verschillende afdelingen e iedereen kijkt graag kritisch met elkaar mee.  
  • Ondernemend: om de bedrijfsdoelen te bereiken moet je als medewerker van Ennatuurlijk je verantwoordelijkheid nemen, niet bang zijn om van gebaande paden af te wijken en zo veel mogelijk kansen grijpen. “Onze mouwen zijn standaard opgerold. Overleggen zijn bijvoorbeeld zo kort mogelijk. En ideeën? Die hebben we in overvloed!” 
  • Duurzaam: uiteraard zijn we met Ennatuurlijk actief betrokken bij de verduurzaming van Nederland.  

Linker kolom

Solliciteren

Helaas is het niet meer mogelijk om te solliciteren voor het traineeship. Denk jij dat jij en Ennatuurlijk toch een perfecte match zijn? Bekijk dan onze vacatures. Een open sollicitatie insturen kan altijd!

Naar de vacatures

Rechter kolom

Trainees aan het woord

Maar hoe is het nou echt om aan de slag te gaan bij Ennatuurlijk. Dat kunnen onze trainees natuurlijk het beste zelf uitleggen. Tina neemt je mee naar haar ervaringen bij Ennatuurlijk. 

Lees haar verhaal 

Wat vind jij van Ennatuurlijk zoekt trainees; Generatie Enn

Wat vind jij van Ennatuurlijk zoekt trainees; Generatie Enn

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster