Tekst

Tina - Projectleider

Lees hoe Tina's droom om piloot te worden er voor heeft gezorgd dat ze Natuurkunde ging studeren. Vanuit die studie is ze geïnteresseerd geraakt in duurzaamheid en de energiesector. In 2020 begon ze haar afstudeerstage bij Ennatuurlijk en nu is ze inmiddels projectleider.

Lees hier haar verhaal

Media
Media
Tekst

Daniël - Senior Projectmanager

Het was de droom van Daniël om piloot te worden. Voor hem was vliegen avontuur, positiviteit, vakantie en een blij gevoel. Uiteindelijk heeft hij die droom opgegeven en koos hij voor HTS Vliegtuigoperatie en later voor het bredere Werktuigbouwkunde. Hij kwam in aanraking met energietechniek. Wat hem daarin aantrok was dat hij daarmee een nuttige bijdrage kon leveren aan de wereld en de generaties na ons. Hij werkt al sinds zijn afstuderen bij warmtebedrijven. Dat is iets heel anders dan piloot zijn. Maar de vrijheid die hij zocht, ervaart hij ook hier. 

Lees hier zijn verhaal

Tekst

David - Asset Manager

Dat David later iets zou gaan doen met stroom en water was al heel snel duidelijk. Hij hield en houdt van proberen en experimenteren: kijken naar oorzaak en gevolg van dingen. Dat komt goed van pas als conceptueel Asset Manager bij Ennatuurlijk. David richt zich op verduurzaming van de warmtenetten en zoek oplossingen voor warmtenetten waar problemen zijn, bijvoorbeeld onverklaarbaar warmteverlies. Hoe moeilijker het probleem, hoe mooier.

Lees hier zijn verhaal

Media
Media
stef ennatuurlijk
Tekst

Stef - Technologie-ontwikkelaar slimme netwerken

Als kind wilde Stef geschiedenisleraar worden. Hij was dol op verhalen vertellen en kennis delen. Geschiedenisleraar is hij niet geworden, maar in zijn huidige functie als technologie ontwikkelaar merkt hij dat verhalen een belangrijke rol spelen. Hij ontwikkelt technische oplossingen om de warmtenetten van Ennatuurlijk te verduurzamen van bron tot klant.

Lees hier zijn verhaal

Tekst

Filipe - Debiteurenmedewerker

Mensen zijn zijn passie. Filipe is pas gelukkig als hij met mensen werkt en mensen kan helpen. Dat heeft hij zijn hele leven al gehad. Hij was altijd al een luisterend oor voor vrienden en gaf ze advies. Die eigenschap komt goed van pas in zijn functie bij Ennatuurlijk. Als medewerker van de incasso-afdeling heeft hij de hele dag met mensen te maken.

Lees hier zijn verhaal

Media
Media
Tekst

Marion - Junior Asset Manager

Marion wilde vroeger kinderboekenschrijfster worden. Schrijven is nu een leuke hobby. Ze is uiteindelijk eerst bedrijfseconomie gaan studeren, en daarna heeft ze nog een master in Technische Bedrijfskunde gedaan. Daar is ze erachter gekomen dat ze graag wil bijdragen aan de energietransitie. Via een traineeship kwam ze werken bij Ennatuurlijk. Sinds augustus 2022 is ze junior Asset Manager en is ze verantwoordelijk voor het beheer & onderhoud en de verduurzaming van acht kleinere warmtenetten.

Lees hier haar verhaal

Tekst

Ook werken bij Ennatuurlijk?  

Bekijk onze vacatures 

#durftedromen #durftedoen