Tekst

"Omdat het HR-team redelijk klein is voor de grootte van het bedrijf, kan ik de meeste facetten van het HR-werkveld uitproberen."

Tekst

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding HRM op de Fontys en loop ik stage op de HR-afdeling van Ennatuurlijk. Tijdens mijn stage loop ik twee dagen per week mee  op de afdeling en de andere dagen werk ik aan het onderzoek voor mijn opleiding. Dankzij dit onderzoek ben ik veel in gesprek met medewerkers van verschillende afdelingen en kom ik veel te weten over het bedrijf en mijn collega’s. Alle medewerkers die ik gesproken heb vonden het leuk om mij te helpen en maakten graag tijd hiervoor vrij. Deze openheid zie ik veel terug binnen Ennatuurlijk. Fijn, want dit betekent voor mij dat ik hier heel veel kan leren.

Media
Tekst

Ik kan veel ervaring opdoen binnen Ennatuurlijk. Omdat het HR-team redelijk klein is voor de grootte van het bedrijf, kan ik de meeste facetten van het HR-werkveld uitproberen. Hierdoor heb ik uiteindelijk een goed beeld van welke werkzaamheden goed bij me passen en weet ik waar ik mezelf op wil richten in de toekomst. Ook is de sfeer binnen ons team en het hele bedrijf top!

Media
Tekst

Meer weten of stagelopen bij Ennatuurlijk?

Ben jij op zoek naar een stageplek en pas jij echt bij Ennatuurlijk? Kijk dan snel op onze stage webpagina voor een (afstudeer)opdracht!

Stagelopen bij Ennatuurlijk