Tekst

"De sfeer binnen het bedrijf is erg fijn en de collega’s zijn allemaal vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd."

Tekst

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Business Innovation aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte afstudeeropdracht wees Fleur (HR-adviseur bij Ennatuurlijk) mij op een interessante vacature bij Ennatuurlijk. Op de afdeling klantenservice en incasso zochten ze namelijk naar een afstudeerder die onderzoek ging doen naar de klantbeleving en de manier waarop ze deze kunnen verhogen. De opdracht sprak mij meteen aan. Ik heb het altijd leuk gevonden om te kijken hoe je klanten het best bedient en daarmee de tevredenheid verhoogd.

Media
Tekst

Eind januari ben ik mijn reis als afstudeerder begonnen. Tot nu toe is het een zeer positieve ervaring! De sfeer binnen het bedrijf is erg fijn en de collega’s zijn allemaal vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd. Tijdens het onderzoek heb ik contact gezocht met klanten door middel van enquêtes en interviews. Daarnaast nodigde ik ze uit voor verschillende brainstormsessies. Nu mijn onderzoek er op zit ga ik aan de slag met het uitwerken van een innovatie waardoor de klantbeleving verder wordt verhoogd.

Media
Tekst

Meer weten of stagelopen bij Ennatuurlijk?

Ben jij op zoek naar een stageplek en pas jij echt bij Ennatuurlijk? Kijk dan snel op onze stage webpagina voor een (afstudeer)opdracht!

Stagelopen bij Ennatuurlijk