Tekst

Momenteel zit ik in het 3e leerjaar Commercieel Management aan Hogeschool Zuyd. Via een inspirerend artikel over afstudeerders bij Ennatuurlijk op LinkedIn ben ik bij dit innoverende bedrijf terecht gekomen. Mijn stage vindt plaats op de afdeling Marketing & Productmanagement, waar ik voornamelijk probeer om het online-gedeelte te optimaliseren voor bestaande klanten en prospects.

Tekst

Momenteel zit ik in het 3e leerjaar Commercieel Management aan Hogeschool Zuyd. Via een inspirerend artikel over afstudeerders bij Ennatuurlijk op LinkedIn ben ik bij dit innoverende bedrijf terecht gekomen. Mijn stage vindt plaats op de afdeling Marketing & Productmanagement, waar ik voornamelijk probeer om het online-gedeelte te optimaliseren voor bestaande klanten en prospects. Door het team bij Marketing & Productmanagement word ik meegenomen in de prachtige wereld van duurzame warmte en duurzaamheid. Doordat dit een mooie innoverende branche is, zijn er binnen onze afdeling veel variërende en interessante werkzaamheden uit te voeren om ons doel om Nederland te verduurzamen te bereiken. Voor mijn stage is ook vanuit school de opdracht meegegeven om een onderzoek uit te voeren. Binnen Ennatuurlijk krijg ik de ruimte om genoeg tijd te besteden aan dit onderzoek en is iedereen bereid mee te denken.

Media
Tekst

In september 2019 ben ik mijn reis bij Ennatuurlijk begonnen en ik ben vanaf dag 1 geweldig ontvangen door iedereen. Het is een prettige omgeving om in te werken omdat buiten alle werkzaamheden, iedereen ook zijn best doet om jou persoonlijk te leren kennen en een gezellige sfeer te creëren. Verder ben ik zeer enthousiast geworden over het onderwerp ‘duurzaamheid’ en kijk ik heel erg uit wat de toekomst ons bedrijf gaat brengen.

Media
Tekst

Meer weten of stagelopen bij Ennatuurlijk?

Ben jij op zoek naar een stageplek en pas jij echt bij Ennatuurlijk? Kijk dan snel op onze stage webpagina voor een (afstudeer)opdracht!

Stagelopen bij Ennatuurlijk