Ennatuurlijk zoekt trainees; Generatie Enn

Wij zijn Ennatuurlijk, een kleine club die een groot verschil maakt binnen de energietransitie. We zoeken 8 trainees die een grote steen willen bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Wij nemen jou mee in de wereld van duurzame warmte en jij geeft ons jouw energie en ideeën voor de toekomst. Wij hebben grote groei- en duurzaamheidsambities en om deze te realiseren, zijn we op zoek naar een nieuwe generatie:

  • Wiens hart sneller gaat kloppen van duurzaamheid,  
  • Die het lef hebben om nieuwe ideeën te opperen,
  • Klaar zijn om met ons mee te groeien. 

Kortom…..wij zoeken Generatie Enn!

Generatie ENN; de verduurzamers van de toekomst  

Generatie ENN is een generatie die zich bewust is dat het anders moet, en wel nu. Fossiele brandstoffen tellen niet meer mee, plastic is een NO GO en elektrisch rijden is niet alleen het autorijden van de toekomst, maar het autorijden van het nu. 

Wie is Ennatuurlijk

Met ons ondernemende karakter werken we aan een Nederland dat duurzaam wordt verwarmd en verkoeld. Samen hebben we een overvloed aan ideeën die bijdragen aan onze missie: de verduurzaming van Nederland. Hier werken we iedere dag hard voor en dit zullen we in de toekomst ook moeten blijven doen. We verduurzamen Nederland door het aanleggen van duurzame warmtenetten. Binnen teams werken we met verschillende disciplines aan eigen opgestelde doelen om onze doelstellingen voor elkaar te krijgen. We houden elkaar scherp en leren van iedere dag. We weten elkaar te vinden en zijn razendsnel in het verbinden van onze klanten en elkaar. Mede omdat wij regelmatig het land in gaan om met onze klanten in gesprek te gaan.   

Binnen Ennatuurlijk wordt er gewerkt vanuit vier kernwaarden: 

  • Samen: bedrijfsdoelen worden samen bepaald en er vinden geen individuele beoordelingsgesprekken plaatst. Want, alles wat er wordt bereikt is het resultaat van teamwork. 
  • Open: als medewerker van Ennatuurlijk sta je dicht bij de mensen om je heen en voer je hier regelmatig gesprekken mee. Je trekt regelmatig het land in. Daarnaast is intern “wat denk jij hiervan?” een veel gestelde vraag. Er wordt proactief feedback gevraagd tussen verschillende afdelingen e iedereen kijkt graag kritisch met elkaar mee.  
  • Ondernemend: om de bedrijfsdoelen te bereiken moet je als medewerker van Ennatuurlijk je verantwoordelijkheid nemen, niet bang zijn om van gebaande paden af te wijken en zo veel mogelijk kansen grijpen. “Onze mouwen zijn standaard opgerold. Overleggen zijn bijvoorbeeld zo kort mogelijk. En ideeën? Die hebben we in overvloed!” 
  • Duurzaam: uiteraard zijn we met Ennatuurlijk actief betrokken bij de verduurzaming van Nederland.  

Solliciteren

Denk jij dat jij en Ennatuurlijk een perfecte match zijn? Ga dan naar de vacature en solliciteer direct en meld je aan voor de selectiedag!

Naar de vacature>

Selectiedag

Om te weten of we een goede match met elkaar vormen begint het traineeship met een selectiedag. Ben je nieuwsgierig geworden en ben jij Generatie ENN? Klik dan gauw verder en meld je aan voor de selectiedag! 

Naar de selectiedag

Testimonials

Maar hoe is het nou echt om aan de slag te gaan bij Ennatuurlijk. Dat kunnen onze collega's natuurlijk het beste uitleggen. Pilou, Max, Romy, Geert en Fenne nemen je mee naar hun ervaringen bij Ennatuurlijk. 

Lees  hun testimonials