Testimonials

Tekst

Maar hoe is het nou echt om aan de slag te gaan bij Ennatuurlijk. Dat kunnen onze collega's natuurlijk het beste uitleggen. Pilou, Max, Romy, Geert en Fenne nemen je mee in hun ervaringen bij Ennatuurlijk. 

Media
Tekst

Pilou

In maart ben ik bij Ennatuurlijk aan de slag gegaan. De vacature van HR medewerker sprak me direct aan vanwege de combinatie van administratie en projecten. Gedurende de procedure werd ik steeds enthousiaster, zeker nadat ik het mooie kantoor had gezien. Het is mooi om te zien hoe gepassioneerd mijn collega’s zijn over duurzaamheid. Dit werkt aanstekelijk en ik vertel nu dan ook met trots dat ik mijn steentje bijdraag aan een duurzamer Nederland. 

Lees verder

Media
Tekst

Max

Ik ben binnen Ennatuurlijk werkzaam als Project Engineer voor de regio Midden- en West Brabant. Als Project Engineer ben ik verantwoordelijk voor het technisch ontwerp van warmtenetten en het afstemmen van het ontwerp met alle stakeholders. Het leuke van mijn werk is dat elk project anders is, waardoor je steeds voor nieuwe uitdagingen komt te staan.   

Lees verder

Media
Tekst

Romy

Met een masterdiploma in Finance op zak ging ik op zoek naar een baan. Toen ik de vacature voor Business Analist tegenkwam werd ik direct enthousiast: een bedrijf waar ik met mijn passie voor Finance kan bijdragen aan de verduurzaming van Nederland! Open, optimisme en duurzaam! Dat zijn drie kenmerken die ik echt bij Ennatuurlijk vind passen.

Lees verder

Media
Tekst

Geert

Toen ik begon bij Ennatuurlijk had ik nog geen enkele werkervaring als business analist. Ennatuurlijk heeft mij het vertrouwen gegeven en daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor! De start voelde echt als een warm bad waarbij collega’s oprecht geïnteresseerd in je zijn en tevens bereid zijn om je op gang te helpen. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld van een junior business analist tot een ervaren business analist met brede kennis van de warmtesector. 

Lees verder

Media
Tekst

Fenne

Een van de belangrijkste redenen om bij Ennatuurlijk te gaan werken, was de mogelijkheid om door te groeien. Op onze afdeling wordt veel tijd geinvesteerd om aan jouw groei en ontwikkeling te werken. Zo heb ik samen met mijn coaches gewerkt aan mijn gesprekstechnieken en heb ik de opleiding PRINCE2 gedaan. Nu ik het diploma op zak heb, ben ik aan het kijken wat de mogelijkheden zijn binnen Ennatuurlijk.  

Lees verder