Wat bieden wij je?

Tekst

Ennatuurlijk biedt je uiteraard financiële beloningen, zoals een goed loon en uitstekend pensioen bij een van de meest solide pensioenfondsen van Nederland. Maar we gaan verder voor je. We bespreken graag hoe jij je het best focust op je werk. Daarbij hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé. Met flexibel werken bijvoorbeeld. Of met het royale aantal vakantiedagen.
 

Comfortabel reizen en flexibel werken

Ennatuurlijk tegenover station strijpFlexibel werken vinden we belangrijk. Je krijgt van ons een laptop en smartphone om eventueel ook thuis te kunnen werken. De reis naar kantoor maken we graag zo makkelijk en duurzaam mogelijk. Past een leaseauto bij je functie? En kun jij thuis een oplaadpunt creëren? Dan zorgen wij voor een elektrische auto. Ook bieden we je een NS-vervoerskaart voor de eerste klas. Dat is handig! Ons kantoor bevindt zich namelijk tegenover station Eindhoven Strijp-S. De kilometers die je per fiets aflegt, vergoeden we natuurlijk graag. Kom je met de auto? Ook dan mag je rekenen op een kilometervergoeding.
 

Gezondheid en vitaliteit

Ennatuurlijk sportenNaast alle zaken die direct met je werk bij Ennatuurlijk te maken hebben, vinden we ook jouw gezondheid belangrijk. Daaraan geven we – letterlijk en figuurlijk – actief aandacht. Medewerkers van Ennatuurlijk geven hun vitaliteit een 7,6. Daarmee scoren we hoger dan ander bedrijven in de energiebranche.  Wij faciliteren dan ook sportclinics, traingen over werken achter een beeldscherm, een fitnessregeling en een gezondsheidscheck. Ook op papier is alles netjes geregeld met goede verzekeringen en een korting op de ziektekostenverzekering. Want wij werken graag zo goed mogelijk samen met jou.
 

Ontwikkeling en groei

KuppensEnnatuurlijk is klein en groot tegelijk. Groot genoeg om toonaangevend in de markt te zijn en jouw ambitie alle ondersteuning en ruimte te bieden en klein genoeg om samen met je te bespreken hoe we dat kunnen doen. Ieder jaar biedt Ennatuurlijk zijn medewerkers een algemeen opleidingspakket. Daarnaast kun je aanvullende opleidingen volgen. Ook kun je je iedere maand inschrijven voor verschillende workshops, bijvoorbeeld over storytelling, debatteren of mindfulness. Genoeg te leren dus! Niemand weet beter hoe jij je wilt ontwikkelen dan jijzelf. Daarom gaan we graag met je in gesprek over manieren om jouw groei te sturen binnen Ennatuurlijk. Dat deden we ook al voor Fleur.

Naast een op maat samengesteld opleidingspakket, is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen via verschillende rollen binnen ons bedrijf. Want zijn wij net als jij heel ambitieus! We groeien zelf stevig en dat zorgt ervoor dat jij in verschillende functies het beste uit jezelf en je ontwikkeling kunt halen.

Is werken bij Ennatuurlijk iets voor jou?

Wat vind jij van Wat bieden wij je?

Wat vind jij van Wat bieden wij je?

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster