Daniel, projectmanager

Tekst

De ontwikkeling van de energie- & warmtetransitie is een boeiende uitdaging waarbij creativiteit, tactiek, doorzettingsvermogen, transparantie en samenwerking cruciaal zijn. 

Na het afronden van mijn studie in 2001 heb ik bewust gekozen om in de stadswarmingswereld te starten. Nu, bijna 20 jaar later, heb ik absoluut geen spijt van mijn keuze. De reden dat ik voor warmte heb gekozen is omdat ik het een mooi product vind. Stadsverwarming is een duurzamer alternatief en draagt bij aan het efficiënt inzetten van warmte. Wetende dat ik mag meewerken aan een duurzame toekomst voor ons en onze toekomstige generaties, stimuleert mij om dagelijks met goede zin/energie aan de slag te gaan. De ontwikkeling van de energie- & warmtetransitie is een boeiende uitdaging waarbij creativiteit, tactiek, doorzettingsvermogen, transparantie en samenwerking cruciaal zijn. In de huidige energietransitie ontstaan er zeer uitdagende vraagstukken en projecten waar Ennatuurlijk graag een oplossing voor biedt.

Daniel EnnatuurlijkIn de afgelopen 20 jaar heb ik diverse rollen vervuld, van werkvoorbereiding, engineering, salesengineering, tot mijn huidige rol van senior projectmanager. Als projectmanager binnen Ennatuurlijk ben ik er verantwoordelijk voor om onze opwek- en infraprojecten van engineering tot realisatie in goede banen te leiden tot technisch goed werkende installaties. Ennatuurlijk is voor mij niet te groot en niet te klein.  Niet te groot, zodat je veel zelf kan en mag ondernemen, goede initiatieven altijd welkom zijn en er ook veel ruimte is om deze verder te ontplooien. En niet te klein, zodat je ook in teamverband kan werken en elkaar kunt versterken. Binnen Ennatuurlijk werken we  met focusgebieden (metropolen). Elk gebied heeft een andere aanpak en een andere visie nodig. Per metropool worden deze visies opgesteld door het metropoolteams. Als team bouwen we aan de toekomst van Ennatuurlijk.

Tot slot ben ik sinds kort aangesteld als kwartiermaker voor het aansluiten van de bestaande bebouwing op warmte. Het doel van de kwartiermakers is om uniforme aanpak op te stellen voor het aansluiten van de bestaande bouw (gas uit, warmte aan) met als motto’s versnellen, leaning by doing en opschalen.  

Kortom heel veel interessante uitdagingen, veel vrijheid en een juiste dosis energie motiveert mij om voor en samen met Ennatuurlijk te bouwen aan een duurzame toekomst van Nederland.

Wat vind jij van Daniel, projectmanager

Wat vind jij van Daniel, projectmanager

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster