Geert - Business Analist

Tekst

Geert traineeship Ennatuurlijk

Toen ik 4 jaar geleden begon bij Ennatuurlijk had ik nog geen enkele werkervaring als business analist. Ennatuurlijk heeft mij destijds het vertrouwen gegeven en daar ben ik ze nog steeds erg dankbaar voor! De start bij Ennatuurlijk voelde echt als een warm bad waarbij collega’s oprecht geïnteresseerd in je zijn en tevens bereid zijn om tijd vrij te maken om je op gang te helpen. Dit komt mede door de grootte van de organisatie. Er werken hier zo’n 170 mensen waardoor het enerzijds nog steeds persoonlijk voelt, maar waarbij we anderzijds ook slagvaardig genoeg zijn om een belangrijke speler te zijn in de energiesector. 

Dat ik daarnaast ook nog mijn steentje bijdraag aan de verduurzaming van Nederland is natuurlijk helemaal mooi meegenomen! 

Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld van een junior business analist zonder enige werkervaring tot een ervaren business analist met brede kennis van de warmtesector. Collega’s weten mij te vinden voor financiële en analytische vraagstukken. Inmiddels heb ik zelf ook al een aantal nieuwe collega’s in mogen werken. Daarnaast biedt Ennatuurlijk mij de ruimte om mijn competenties verder te ontwikkelen. Zo heb ik mijn PRINCE 2 certificaat (projectmanagement) behaald en diverse workshops en trainingen gevolgd. Dat varieert van Power BI trainingen tot workshops op het gebied van presenteren, overtuigen en het geven van feedback.  

Wat vind jij van Geert - Business Analist

Wat vind jij van Geert - Business Analist

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster