Kim, Online Marketeer

Tekst

Kim van Erp Ennatuurlijk“Je krijgt veel vrijheid en initiatief tonen wordt gestimuleerd. Erg fijn voor mensen met ambitie, die houden van veel eigen verantwoordelijkheid”.

"Als Online Marketeer ben ik verantwoordelijk voor de online communicatie van Ennatuurlijk. Ik heb als doel om met onze website en social media kanalen online een gezicht te geven aan Ennatuurlijk en een steentje bij te dragen aan onze marketing doelstellingen. Online contact maken met onze klanten en meerwaarde voor hen creëren is hierbij het uitgangspunt.

Wat ik erg fijn vind is dat ik in mijn functie zowel praktisch aan de slag kan maar ook mee kan denken over de strategie. Ik krijg veel ruimte om mijn visie op online communicatie te laten zien en deze vervolgens naar eigen inzicht uit te voeren. Samen stellen we een doel vast en hoe ik daar vervolgens kom is mijn eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt veel vrijheid en initiatief tonen wordt gestimuleerd. Erg fijn voor mensen met ambitie, die houden van veel eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is klein en je voelt je er snel thuis. De ambities van Ennatuurlijk zijn hoog.  Het is erg mooi om mee te mogen werken aan de doorontwikkeling van het bedrijf en aan de ambitie om Nederland te verduurzamen."

Wat vind jij van Kim, Online Marketeer

Wat vind jij van Kim, Online Marketeer

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster