Max - Project Engineer

Tekst

Ik ben Max en ben binnen Ennatuurlijk werkzaam als Project Engineer voor de regio Midden- en West Brabant. We willen binnen Ennatuurlijk met zijn allen hetzelfde doel bereiken, namelijk minder CO2 uitstoot voor een groener en schoner klimaat. Om dit voor elkaar te krijgen moeten we met zijn allen op korte termijn veel meer gaan verduurzamen. Dit is de uitdaging die we bij Ennatuurlijk aangaan. 

Media
Tekst

Als Project Engineer ben ik verantwoordelijk voor het technisch ontwerp van warmtenetten en het afstemmen van het ontwerp met alle stakeholders. Zodat we daarna het project kunnen realiseren. Het leuke van mijn werk is dat elk project anders is, waardoor je steeds voor nieuwe uitdagingen komt te staan.  

Het mooie aan projectmatig werken is dat een project begint als een klantvraag en uiteindelijk gaandeweg het proces eindigt als een gerealiseerd project waarbij huizen of bedrijven worden aangesloten op duurzame warmte. Op deze manier kunnen we als project engineer ons steentje bijdragen aan de energietransitie.   

Wat vind jij van Max - Project Engineer

Wat vind jij van Max - Project Engineer

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster