Romy - Business Analist

Linker kolom

Als Business Analist ben ik aan de slag gegaan bij Ennatuurlijk, mijn eerste baan nadat ik ben afgestudeerd. Met een masterdiploma in Finance op zak ging ik op zoek naar een baan. Toen ik de vacature voor Business Analist tegenkwam werd ik direct enthousiast: een bedrijf waar ik met mijn passie voor Finance kan bijdragen aan de verduurzaming van Nederland! In mijn functie houd ik me bezig met de business cases van nieuwe projecten en breng ik input van verschillende afdelingen bij elkaar. Aangezien Ennatuurlijk naast netuitbreiding ook bezig is met de verduurzaming van haar warmtenetten, komen ook op dit gebied interessante projecten voorbij. 

Rechter kolom

Testimonial Romy Traineeship Ennatuurlijk

 

Tekst

Bijvoorbeeld een project in Eindhoven, waar we door het plaatsen van buffers bij de biomassacentrale meer duurzame warmte kunnen leveren. Aangezien het net blijft groeien, blijven wij op zoek naar nog meer duurzame opwek.

Open, optimisme en duurzaam! Dat zijn drie kenmerken die ik echt bij Ennatuurlijk vind passen. Het kantoor is een open ruimte, waardoor je makkelijk je collega’s kunt aanspreken. Vooral in het begin is het fijn dat de verschillende afdelingen bereid zijn je te helpen. Voor mij was de warmtesector iets nieuws, dus er viel (en valt nog steeds) veel te leren. Ook merk ik dat er een positieve sfeer heerst, dat we één team zijn en samen als bedrijf bijdragen aan de energietransitie in Nederland.

Media

Wat vind jij van Romy - Business Analist

Wat vind jij van Romy - Business Analist

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster