Hoofdkantoor Eindhoven

Tekst

Sinds medio 2018 werken we met zijn allen vanuit ons gloednieuwe hoofdkantoor op bedrijventerrein Strijp-T in Eindhoven. Een bijzondere werkplek. Zo richtten we het energieverbruik in op een manier die past bij Ennatuurlijk. Net als het bijzondere interieur! Dat is niet alleen heel duurzaam, maar ook tot in detail inspirerend. Ook een uitstekende bereikbaarheid vonden we heel belangrijk. Want wie ontspannen aan zijn dag begint, werkt nog prettiger. Ons pand bevindt zich dan ook vlak bij station Strijp-S. Klik hier voor een routebeschrijving.

Bij Ennatuurlijk hechten we uiteraard veel waarde aan een energiezuinig pand. Wij gebruik onze eigen warmte en groene stroom. En met een binnenklimaat dat goed geregeld is, werk je altijd in een aangename ruimte. Maar onze werkplek is bijzonder om meer redenen. Bijvoorbeeld door de knalrode, asymmetrische brainstormhoek. De koffiebekertjes van gerecycled plantmateriaal. En door de deuren van onze vergaderruimtes, waarop je informatie vindt van natuurkundigen, wiskundigen en andere knappe koppen die belangrijk zijn geweest voor de energie van vandaag.

Tweede leven

Ook de geschiedenis maakt ons pand bijzonder. Wist je dat Philips er de cd uitvond? Wij bieden een pand met zo’n mooie geschiedenis graag een tweede leven waarin innovatie nog steeds de boventoon voert.

Kijkje nemen?

Benieuwd hoe ons kantoor er uit ziet? Loop dan met ons mee door ons kantoor op Strijp-T. 

Wat vind jij van Hoofdkantoor Eindhoven

Wat vind jij van Hoofdkantoor Eindhoven

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster