Warmte voor Bedrijven

Tekst

Duurzame verwarming en verkoeling voor bedrijven  

Wil je de verwarming en verkoeling van je onderneming verduurzamen, zodat je voldoet aan de eisen van de toekomst? Doe het samen met Ennatuurlijk! Of het nu gaat om een brandweer­kazerne of een bowlingbaan. Wij bekijken samen de mogelijkheden en leggen je passende en betaalbare alternatieven voor. Ligt er een warmtenet in de buurt, dan kan collectieve verwarming en verkoeling met energie uit lokale bronnen een perfecte oplossing zijn. Wij nemen je alle zorg uit handen: van ontwerp tot installatie en onderhoud. Schakel ons in en profiteer van onze expertise.

Media
Warmtenetten van Ennatuurlijk
Tekst

Ontdek waar onze warmtenetten liggen.

Ennatuurlijk heeft op verschillende plekken in Nederland warmtenetten. En we werken hard aan het uitbreiden van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. Kijk vooral even op de kaart of er een warmtenet van Ennatuurlijk bij u in de buurt ligt. 

Bekijk onze warmtenetten

Linker kolom

Jouw pand verduurzamen

Wist je dat je met een aansluiting op het warmtenet heel eenvoudig en snel jouw pand verduurzaamt? Er is namelijk geen aardgas meer nodig. Ennatuurlijk denkt graag mee over de mogelijkheden. Als eerste bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat je zo weinig mogelijk warmte nodig heeft. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. En dat kan vaak al met relatief eenvoudige oplossingen. Denk aan een zuinige instelling van jouw warmte-installatie en isolatie van het pand. Hoe eerder we in het traject betrokken worden, hoe meer we voor je kunnen betekenen.

Meer informatie

Rechter kolom

Voordelen van warmte voor bedrijven

Met warmte van Ennatuurlijk boek je met één duurzamere, relatief eenvoudig te realiseren oplossing meerdere interessante bedrijfsresultaten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt een enorme impuls. Net als de waardevastheid van jouw bedrijfsgebouw. De praktische voordelen spreken voor zich: technische installaties nemen minder ruimte in beslag, het is veiliger doordat er geen gasinstallatie nodig is, je hoeft je niet met onderhoud bezig te houden en er is geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen. Bovendien is jouw bedrijf toekomstproof: nieuwe, nog duurzamere warmtebronnen sluiten we eenvoudig en snel aan op het warmtenet. En daarmee ook op individueel niveau. Binnen jouw bedrijf dus!

Meer informatie

Wat vind jij van Warmte voor Bedrijven

Wat vind jij van Warmte voor Bedrijven

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • 6x per jaar sturen wij onze nieuwsbrief naar je
  • 1x per jaar ontvang je ons gratis magazine
  • Ruim 1900 zakelijke connecties gingen je voor