Warmte voor Bedrijven

Tekst

Vindt u dat het tijd is om uw warmteverbruik, -bronnen en -efficiëntie eens kritisch onder de loep te nemen? Bijvoorbeeld met het oog op mvo of de waardevastheid van uw bedrijfsgebouw? Dat doen we bij Ennatuurlijk graag samen met u. U mag met ons rekenen op een partner die net zo ondernemend is als u. We werken bijvoorbeeld met flexibele leveringscontracten die meebewegen met uw behoefte. En ook als het aankomt op de investering denken we actief mee over manieren om die zo laag mogelijk te houden.

Uw pand verduurzamen

Wist u dat u met een aansluiting op het warmtenet heel eenvoudig en snel uw pand verduurzaamt? Er is namelijk geen gas meer nodig. Ennatuurlijk denkt graag mee over de mogelijkheden. Als eerste bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat u zo weinig mogelijk warmte nodig heeft. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. En dat kan vaak al met relatief eenvoudige oplossingen. Denk aan een zuinige instelling van uw warmte-installatie en isolatie van het pand. Hoe eerder we in het traject betrokken worden, hoe meer we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Voordelen van warmte voor bedrijven

Met warmte van Ennatuurlijk boekt u met één duurzamere, relatief eenvoudig te realiseren oplossing meerdere interessante bedrijfsresultaten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt een enorme impuls. Net als de waardevastheid van uw bedrijfsgebouw. De praktische voordelen spreken voor zich: technische installaties nemen minder ruimte in beslag, het is veiliger doordat er geen gasinstallatie nodig is, u hoeft zich niet met onderhoud bezig te houden en er is geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen. Bovendien is uw bedrijf toekomstproof: nieuwe, nog duurzamere warmtebronnen sluiten we eenvoudig en snel aan op het warmtenet. En daarmee ook op individueel niveau. Binnen uw bedrijf dus!

Meer informatie