Tekst

Wil je de verwarming en verkoeling van je onderneming verduurzamen, zodat je voldoet aan de eisen van de toekomst? Doe het samen met Ennatuurlijk! Of het nu gaat om een brandweer­kazerne of een bowlingbaan. Wij bekijken samen de mogelijkheden en leggen je passende en betaalbare alternatieven voor. Ligt er een warmtenet in de buurt, dan kan collectieve verwarming en verkoeling met energie uit lokale bronnen een perfecte oplossing zijn. Wij nemen je alle zorg uit handen: van ontwerp tot installatie en onderhoud. Schakel ons in en profiteer van onze expertise.

Tekst

Ben je klant van Ennatuurlijk

Wij helpen je graag.

Alle informatie voor klanten

Media
Brandweer Breda
Media
Warmtesingel Breda Warmtenet
Tekst

Ontdek waar wij warmte leveren

Ennatuurlijk heeft op verschillende plekken in Nederland warmtenetten. En we werken hard aan het uitbreiden van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. Kijk vooral even op de kaart of er een warmtenet van Ennatuurlijk bij u in de buurt ligt. 

Bekijk waar wij warmte leveren

Tekst

Jouw pand verduurzamen

Wist je dat je met een aansluiting op het warmtenet heel eenvoudig en snel jouw pand verduurzaamt? Er is namelijk geen aardgas meer nodig. Ennatuurlijk denkt graag mee over de mogelijkheden. Als eerste bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat je zo weinig mogelijk warmte nodig heeft. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. En dat kan vaak al met relatief eenvoudige oplossingen. Denk aan een zuinige instelling van jouw warmte-installatie en isolatie van het pand. Hoe eerder we in het traject betrokken worden, hoe meer we voor je kunnen betekenen.

Meer informatie

Media
Tekst

Voordelen van warmte voor bedrijven

Met warmte van Ennatuurlijk boek je met één duurzamere, relatief eenvoudig te realiseren oplossing meerdere interessante bedrijfsresultaten. De praktische voordelen spreken voor zich: technische installaties nemen minder ruimte in beslag, het is veiliger doordat er geen gasinstallatie nodig is, je hoeft je niet met onderhoud bezig te houden en er is geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen. Bovendien is jouw bedrijf toekomstproof.

Meer informatie

Meer weten over warmte-oplossingen?

Jeroen of een van zijn collega's helpen je graag verder.

Wat vind jij van Warmte voor Bedrijven

Wat vind jij van Warmte voor Bedrijven

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster