Tekst

Ennatuurlijk bekijkt graag samen hoe we het door jou gewenste label bereiken. Zo stijgt de waarde van jouw vastgoed en daalt de energiefactuur voor jouw huurders of kopers. Bovendien voldoe je aan de wet: bij verkoop, verhuur en oplevering zijn woningen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsbouw namelijk verplicht om een energielabel te hebben, en dat steeds vaker met een minimumeis.

 

Maak jouw bedrijfspand energiezuinig


Vanaf 2023 is ieder kantoor groter dan 100m2 verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Dat geldt voor bestaande bouw. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag je het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Als jouw kantoor het label A, B of C heeft voldoet het aan die norm. Wil je weten welk energielabel jouw kantoor nu heeft? Doe dan de check 

Check hier jouw Energielabel

Tekst

Jouw pand verduurzamen met duurzamere warmte

Wist je dat je met een warmteaansluiting heel eenvoudig en snel jouw pand verduurzaamt? Er is namelijk geen aardgas meer nodig. Ennatuurlijk denkt graag mee over de mogelijkheden. Als eerste bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat je zo weinig mogelijk warmte nodig hebt. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. En dat kan vaak al met relatief eenvoudige oplossingen. Denk aan een zuinige instelling van jouw warmte-installatie en isolatie van het pand. Hoe eerder we in het traject betrokken worden, hoe meer we voor je kunnen betekenen.

Tekst

Een zo laag mogelijke investering

Wij zijn net zo ondernemend als jij. En dat merk je. We zorgen door onze ervaring, efficiëntie en flexibiliteit voor een zo laag mogelijk investering. Daarnaast hechten we veel waarde aan een soepele samenwerking. Zo werken we met flexibele contracten die gericht zijn op jouw behoefte en ook jouw persoonlijke accountmanager staat voor je klaar.

Meer weten?

Steven of een van onze andere collega’s helpen je graag verder.