Jouw pand verduurzamen

Tekst

Als ondernemer wil je kosten besparen maar natuurlijk ook bijdragen aan de energietransitie. Het verduurzamen van jouw bedrijfspand is dan een logische keuze. Bij Ennatuurlijk denken we graag met je mee. Wist je dat de overstap naar duurzamere warmte soms goed is voor een sprong van maar liefst twee labels? Ennatuurlijk bekijkt graag samen hoe we het door jou gewenste label bereiken. Zo stijgt de waarde van jouw vastgoed en daalt de energiefactuur voor jouw huurders of kopers. Bovendien voldoe je aan de wet: bij verkoop, verhuur en oplevering zijn woningen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsbouw namelijk verplicht om een energielabel te hebben, en dat steeds vaker met een minimumeis.
 

Maak jouw bedrijfspand energiezuinig voor 2023


Pand verduurzamenVanaf 2023 is ieder kantoor groter dan 100m2 verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Dat geldt voor bestaande bouw. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag je het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Als jouw kantoor het label A, B of C heeft voldoet het aan die norm. Wil je weten welk energielabel jouw kantoor nu heeft? Doe dan de check 

Check hier jouw Energielabel
 

Jouw pand verduurzamen met duurzamere warmte

Wist je dat je met een warmteaansluiting heel eenvoudig en snel jouw pand verduurzaamt? Er is namelijk geen aardgas meer nodig. Ennatuurlijk denkt graag mee over de mogelijkheden. Als eerste bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat je zo weinig mogelijk warmte nodig hebt. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. En dat kan vaak al met relatief eenvoudige oplossingen. Denk aan een zuinige instelling van jouw warmte-installatie en isolatie van het pand. Hoe eerder we in het traject betrokken worden, hoe meer we voor je kunnen betekenen.
 

Een zo laag mogelijke investering

Wij zijn net zo ondernemend als jij. En dat merk je. We zorgen door onze ervaring, efficiëntie en flexibiliteit voor een zo laag mogelijk investering. Daarnaast hechten we veel waarde aan een soepele samenwerking. Zo werken we met flexibele contracten die gericht zijn op jouw behoefte en ook jouw persoonlijke accountmanager staat voor je klaar.
 

Meer weten?

Wil je meer weten of met ons verder praten over het verduurzamen van jouw bedrijf? Maak dan een terug-bel-afspraak!

Bel me terug

Meer weten?

Accountmanager Jeroen of een van zijn collega’s helpt je graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Wat vind jij van Jouw pand verduurzamen

Wat vind jij van Jouw pand verduurzamen

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • 6x per jaar sturen wij onze nieuwsbrief naar je
  • 1x per jaar ontvang je ons gratis magazine
  • Ruim 1900 zakelijke connecties gingen je voor