Tekst

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor o.a. isolatiemaatregelen of een aansluiting op een warmtenet. De subsidieregeling is bedoeld voor zowel particuliere woningeigenaren, zakelijke gebruikers en VvE’s als tegemoetkoming voor de aansluitkosten. 

Kijk of je in aanmerking komt voor de ISDE

Tekst

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers

Wij ontwikkelen en beheren warmte- en koudenetten verspreid over het hele land. We moeten soms flink puzzelen om investeringen hierin rendabel te maken. De Energie-investeringsaftrek (EIA) kan hierbij het verschil maken met een fiscaal voordeel van soms wel 10%. De Energie-investeringsaftrek helpt om positief te besluiten over investeren in warmtenetprojecten.

Onze collegas Frank Soons zegt in een interview: "Enkele jaren geleden ontdekten we deze fiscale regeling van RVO. Hiermee kunnen we voor diverse projecten een netto voordeel van ongeveer 10% krijgen. Dat kan in sommige gevallen de doorslag geven, zeker bij grote infrastructurele projecten."

Lees het hele interview 

Tekst

Investeert jouw bedrijf in CO2-reductie, energiezuinige technieken en duurzame energie? Maak dan gebruik van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor jouw investering kan je een deel van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. 

Meer over EIA

Mireille Ennatuurlijk

Meer weten over warmte-oplossingen?

Mireille of een van haar collega's helpen je graag verder.

Wat vind jij van Subsidies voor aansluiting op een warmtenet

Wat vind jij van Subsidies voor aansluiting op een warmtenet

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster