Uw pand verduurzamen

Tekst

Als ondernemer wilt u kosten besparen maar natuurlijk ook bijdragen aan de energietransitie. Het verduurzamen van uw bedrijfspand is dan een logische keuze. Bij Ennatuurlijk denken we graag met u mee. Wist u dat de overstap naar duurzamere warmte soms goed is voor een sprong van maar liefst twee labels? Ennatuurlijk bekijkt graag samen hoe we het door u gewenste label bereiken. Zo stijgt de waarde van uw vastgoed en daalt de energiefactuur voor uw huurders of kopers. Bovendien voldoet u aan de wet: bij verkoop, verhuur en oplevering zijn woningen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsbouw namelijk verplicht om een energielabel te hebben, en dat steeds vaker met een minimumeis.
 

Maak uw bedrijfspand energiezuinig voor 2023


Pand verduurzamenVanaf 2023 is ieder kantoor groter dan 100m2 verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Dat geldt voor bestaande bouw. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Als uw kantoor het label A, B of C heeft voldoet het aan die norm. Wilt u weten welk energielabel uw kantoor nu heeft? Doe dan de check 

Check hier uw Energielabel
 

Uw pand verduurzamen met duurzamere warmte

Wist u dat u met een warmteaansluiting heel eenvoudig en snel uw pand verduurzaamt? Er is namelijk geen gas meer nodig. Ennatuurlijk denkt graag mee over de mogelijkheden. Als eerste bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat u zo weinig mogelijk warmte nodig heeft. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. En dat kan vaak al met relatief eenvoudige oplossingen. Denk aan een zuinige instelling van uw warmte-installatie en isolatie van het pand. Hoe eerder we in het traject betrokken worden, hoe meer we voor u kunnen betekenen.
 

Een zo laag mogelijke investering

Wij zijn net zo ondernemend als u. En dat merkt u. We zorgen door onze ervaring, efficiëntie en flexibiliteit voor een zo laag mogelijk investering. Daarnaast hechten we veel waarde aan een soepele samenwerking. Zo werken we met flexibele contracten die gericht zijn op uw behoefte en ook uw persoonlijke accountmanager staat voor u klaar.
 

Meer weten?

Wilt u meer weten of met ons verder praten over het verduurzamen van uw bedrijf? Maak dan een terug-bel-afspraak!

Bel me terug

Meer weten?

Salesmanager Peter of een van zijn collega’s helpt u graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Altijd op de hoogte blijven van het warme nieuws van Ennatuurlijk?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 4x per jaar nieuws over onze warmtenetten en de warmtetransitie.