Voordelen van duurzamere warmte

Tekst

Met warmte van Ennatuurlijk boekt u met één duurzamere, relatief eenvoudig te realiseren oplossing meerdere interessante bedrijfsresultaten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt een enorme impuls. Net als de waardevastheid van uw bedrijfsgebouw.

De praktische voordelen spreken voor zich:

  • technische installaties nemen minder ruimte in beslag,
  • het is veiliger doordat er geen gasinstallatie nodig is,
  • u hoeft zich niet met onderhoud bezig te houden
  • er is geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen.
  • uw bedrijf toekomstproof: nieuwe, nog duurzamere warmtebronnen sluiten we eenvoudig en snel aan op het warmtenet. En daarmee ook op individueel niveau. Binnen uw bedrijf dus!
     

Zo laag mogelijke investering

U mag met Ennatuurlijk rekenen op een partner die net zo ondernemend is als u. We werken met flexibele leveringscontracten die meebewegen met uw behoefte. En ook als het aankomt op de investering – met vast rendement – denken we mee over manieren om die zo laag mogelijk te houden. Want voordat we überhaupt spreken over het gebruik van duurzamere warmte, bekijken we eerst hoe we ervoor zorgen dat u zo weinig mogelijk warmte nodig heeft. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. Het resultaat? Voldoen aan de steeds strenger wordende Europese regelgeving. Een verbeterd comfort. Een lagere CO2-footprint. Een stap omhoog in energielabels. Een aantrekkelijke Energie-Index. Hogere BREEAM- en EPC-scores. Uw maatschappelijke verantwoording nemen. En dat allemaal zo efficiënt mogelijk, op ieder vlak. Zo deden we dat ook al voor het hoofdkantoor van Ricoh in ’s-Hertogenbosch.

Wanneer is warmte interessant voor u?

Vindt u dat het tijd is om uw energieverbruik, -bronnen en -efficiëntie eens kritisch onder de loep te nemen? Bijvoorbeeld met het oog op mvo of de waardevastheid van uw bedrijfsgebouw? Dat doen we bij Ennatuurlijk graag samen met u. U mag met ons rekenen op een partner die net zo ondernemend is als u. We werken bijvoorbeeld met kortetermijncontracten die meebewegen met uw behoefte. En ook als het aankomt op de investering denken we actief mee over manieren om die zo laag mogelijk te houden.

​Wilt u advies over warmte?

We staan voor u klaar! U kunt mailen naar zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl of bellen naar 085-2734559. 

Meer weten?

Salesmanager Peter of een van zijn collega’s helpt u graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl