Tekst

De voordelen:

  • Technische installaties nemen minder ruimte in beslag,

  • Het is veiliger doordat er geen gasinstallatie nodig is,

  • Je hoeft je niet met onderhoud bezig te houden

  • Er is geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen.

  • Jouw bedrijf toekomstproof: nieuwe, nog duurzamere warmtebronnen sluiten we eenvoudig en snel aan op het warmtenet. En daarmee ook op individueel niveau. Binnen jouw bedrijf dus!

Tekst

Zo laag mogelijke investering

Je mag met Ennatuurlijk rekenen op een partner die net zo ondernemend is als jijzelf. We werken met flexibele leveringscontracten die meebewegen met jouw behoefte. En ook als het aankomt op de investering – met vast rendement – denken we mee over manieren om die zo laag mogelijk te houden. Want voordat we überhaupt spreken over het gebruik van duurzamere warmte, bekijken we eerst hoe we ervoor zorgen dat je zo weinig mogelijk warmte nodig hebt. Eerst besparen, dan verduurzamen. Dat vinden wij logisch. Het resultaat? Voldoen aan de steeds strenger wordende Europese regelgeving. Een verbeterd comfort. Een lagere CO2-footprint. Een stap omhoog in energielabels. Een aantrekkelijke Energie-Index. Hogere BREEAM- en EPC-scores. Je maatschappelijke verantwoording nemen. En dat allemaal zo efficiënt mogelijk, op ieder vlak.

Tekst

Wanneer is warmte interessant voor jou?

Vind je dat het tijd is om jouw energieverbruik, -bronnen en -efficiëntie eens kritisch onder de loep te nemen? Bijvoorbeeld met het oog op mvo of de waardevastheid van jouw bedrijfsgebouw? Dat doen we bij Ennatuurlijk graag samen met je. Je mag met ons rekenen op een partner die net zo ondernemend is als jijzelf. Als het aankomt op de investering denken we actief mee over manieren om die zo laag mogelijk te houden.

Tekst

Wil je advies over warmte en koude?

We staan voor je klaar! 

zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl 

085-2734559

Media