Eerste kolom
Duurzaamheid

Duurzamere warmte en koude

Tweede kolom
Transparante businesscase

Transparante businesscase

Derde kolom
Bewoners communicatie

Bewonerscommunicatie

Vierde kolom
monteur

Service en onderhoud

 

Tekst

Zekervooruit 

Verduurzamen met de zekerheid van een juiste investering voor de toekomst 

Het nieuwe kabinet zet fors in om de klimaatdoelen te halen en wil dat een groot aantal wijken wordt aangesloten op het warmtenet. Het liefst zo snel mogelijk. Welke wijken dat zijn, bepaalt elke gemeente in haar Warmtetransitievisie, waarin het alternatief voor aardgasvrij per gebied is vastgelegd. Woningcorporaties zijn de startmotor om de transitie naar duurzame warmte te versnellen. Om dit te versnellen is het de bedoeling dat warmtebedrijven en woningcorporaties zich verbinden in het startmotorkader warmtenetten. Om deze samenwerking te faciliteren ontwikkelden we Zekervooruit. 

Tekst

Wat is Zekervooruit?

Zekervooruit is een concreet en op de situatie van iedere woningcorporatie afgestemd stappenplan met slimme tools voor samenwerking met gemeente, bewoners, overige partners/stakeholders en ons. Zekervooruit geeft inzicht in wat een aansluiting op duurzame warmte betekent. En biedt een doordachte procesaanpak waarin we de opbrengst van meer dan 100 lessons learned hebben verwerkt. Aan de orde komen belangrijke onderwerpen als een transparante business case, transparantie over het proces, samen draagvlak creëren bij bewoners en ontzorging in de uitvoering. 

Tekst

Wat lossen we met Zekervooruit voor je op? 

  • Zekervooruit geeft houvast en overzicht. In negen overzichtelijke fases nemen onze experts je mee van een eerste oriëntatie tot dagelijks comfort voor je bewoners.  
  • Zekervooruit zorgt dat de overstap naar de duurzame warmte haalbaar en betaalbaar is en omarmd wordt door je huurders. 
  • Met Zekervooruit gidsen we jou en je partners naar een overtuigende business case die een koppeling van bestaande bouw op een warmtenet mogelijk maakt met de zekerheid van de juiste investering in de toekomst. 
Tekst

Aansluitmogelijk-heden op ons warmtenet

Het verduurzamen van jouw woningbezit lijkt een grote opgave en dat is het ook. Maar wij weten dat het kan. En zijn het ook al aan het doen. We werken al intensief samen met verschillende woningcorporaties om hun woningen aan te sluiten op ons warmtenet en leren daarbij elke dag wat er nog beter kan. 

Zo zagen we dat het verduurzamen van jouw woningbezit begint bij het krijgen van beter inzicht. Daarom hebben wij de 3D animatie aansluitmogelijkheden ontwikkeld. Met de animatie kunnen we samen met jou veel beter onderzoeken wat de meest optimale aansluiting op ons warmtenet is.

Meer inzicht met de 3D animatie

Media
Sittard

Meer weten over warmte-oplossingen?

Ton of een van zijn collega's helpen je graag verder.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste informatie ongeveer 4x per jaar in je mailbox

Ja, ik meld me graag aan