Warmte voor Bestaande bouw

Tekst

Zekervooruit

Tekst

Zekervooruit 
Verduurzamen met de zekerheid van een juiste investering voor de toekomst 

 

Als Woningcorporatie sta je de komende jaren voor een grote opgave: al je woningbezit van het aardgas afhalen. Voor een deel daarvan is aansluiting op een warmtenet de aangewezen optie. De transitie naar duurzame warmte is een complexe opgave waarbij veel belangen spelen. Met Zekervooruit bieden we je een gestructureerde en transparante aanpak voor samenwerking met alle partijen, gericht op een betaalbare oplossing voor je huurders met zo min mogelijk overlast. 

Het nieuwe kabinet zet fors in om de klimaatdoelen te halen en wil dat een groot aantal wijken wordt aangesloten op het warmtenet. Het liefst zo snel mogelijk. Welke wijken dat zijn, bepaalt elke gemeente in haar Warmtetransitievisie, waarin het alternatief voor aardgasvrij per gebied is vastgelegd. Woningcorporaties zijn de startmotor om de transitie naar duurzame warmte te versnellen. Om dit te versnellen is het de bedoeling dat warmtebedrijven en woningcorporaties zich verbinden in het startmotorkader warmtenetten. Om deze samenwerking te faciliteren ontwikkelden we Zekervooruit. 

Wat is Zekervooruit?

Tekst

Zekervooruit is een concreet en op de situatie van iedere woningcorporatie afgestemd stappenplan met slimme tools voor samenwerking met gemeente, bewoners, overige partners/stakeholders en ons. Zekervooruit geeft inzicht in wat een aansluiting op duurzame warmte betekent. En biedt een doordachte procesaanpak waarin we de opbrengst van meer dan 100 lessons learned hebben verwerkt. Aan de orde komen belangrijke onderwerpen als een transparante business case, transparantie over het proces, samen draagvlak creëren bij bewoners en ontzorging in de uitvoering. 

Media
Tekst

Wat lossen we met Zekervooruit voor je op? 

  • Zekervooruit geeft houvast en overzicht. In negen overzichtelijke fases nemen onze experts je mee van een eerste oriëntatie tot dagelijks comfort voor je bewoners.  
  • Zekervooruit zorgt dat de overstap naar de duurzame warmte haalbaar en betaalbaar is en omarmd wordt door je huurders. 
  • Met Zekervooruit gidsen we jou en je partners naar een overtuigende business case die een koppeling van bestaande bouw op een warmtenet mogelijk maakt met de zekerheid van de juiste investering in de toekomst. 

In de praktijk

Linker kolom

Calandstraat -
Breda

Lees de klantcase

Calandstraat Breda
Middelste kolom

Flats Molenbossen -
Blerick

Lees de klantcase

Molenbossen
Rechter kolom

Middellaan -
Breda

Lees de klantcase

Tekst

Meer weten? We bellen je graag terug.

Onze experts staan voor je klaar! Mocht je interesse hebben om vrijblijvend verder te praten over Zekervooruit, dan kan dat!

Bel me terug

Media

Meer weten?

Ontwikkelaar Mireille of een van haar collega’s helpt je graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Wat vind jij van Warmte voor Bestaande bouw

Wat vind jij van Warmte voor Bestaande bouw

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • 6x per jaar sturen wij onze nieuwsbrief naar je
  • 1x per jaar ontvang je ons gratis magazine
  • Ruim 1900 zakelijke connecties gingen je voor