Warmte voor de Overheid

Tekst

Van aardgas naar duurzame warmte in je gemeente


Ennatuurlijk wil gemeenten helpen verduurzamen. Van warmtevisie tot wijkaanpak. Samen verkennen we de kansen en belem­meringen voor collectieve verwarming en verkoeling en andere opties voor elke wijk. Daarbij kun je profiteren van onze ervaring in vergelijkbare gemeentes, zoals Enschede en Leeuwarden. In Tilburg en Breda deden we al veel ervaring op in het aardgasvrij maken van bestaande bouw. En met onze Buurt Bouwdoos weten we bewoners actief te betrekken. Onze adviseurs vertellen je graag hoe we dat aanpakken. 

Media
Tekst

Warmtenetten in 40 gemeentes

Ennatuurlijk heeft op verschillende plekken in Nederland warmtenetten. En we werken hard aan het uitbreiden van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. Kijk vooral even op de kaart of er een warmtenet van Ennatuurlijk bij jou in de buurt ligt. 

Bekijk onze warmtenetten

Tekst

Voorbeelden waar we trots op zijn

Wij leveren al warmte- en koude-oplossingen in 40 gemeentes verspreid over heel Nederland. We geven je graag een kijkje in onze keuken en lichten hier een aantal mooie voorbeelden uit. 

 

Tekst

Warmte voor Enschede

In Enschede hebben we een van de duurzaamste warmtenetten van Nederland liggen. Hier leveren we al warmte aan zo'n 8.500 huishoudens en 150 zakelijke klanten. Ook de gemeente Enschede koos ervoor om hun gemeentelijke gebouwen aan te laten sluiten.

Lees hier alles over het warmtenet in Enschede

Media
Enschede Roombeek

Zwembad Sonsbeeck in Breda kiest voor duurzamere warmte

Tekst

De grote cv-ketels van zwembad Sonsbeeck in Breda zijn bijna aan het einde van hun Latijn. Een mooi moment om het zwembad op een duurzamere manier te gaan verwarmen. Na een gedegen analyse van de alternatieven, koos de gemeente Breda voor warmte van Ennatuurlijk.

Lees alles over deze keuze in ons blog.

Media
Tekst

Aardwarmte in Leeuwarden

In Leeuwarden heeft Ennatuurlijk twee warmtenetten: De Zuidlanden en Camminghaburen. In totaal leveren we in Leeuwarden aan zo’n 1.800 huishoudens. Het warmtenet kan in de toekomst groeien naar een warmtenet dat meer dan de helft van Leeuwarden van duurzame warmte kan voorzien. We zijn hier druk bezig met ontwikkelen van een aardwarmtebron. 

Lees hier alles over warmte voor Leeuwarden

Media

Meer inspiratie?

Een warmtenet in jouw gemeente?

Ton en onze andere salesmanagers geven graag antwoord op al jouw vragen 

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • 6x per jaar sturen wij onze nieuwsbrief naar je
  • 1x per jaar ontvang je ons gratis magazine
  • Ruim 1900 zakelijke connecties gingen je voor