Voordelen van warmte voor de overheid

Tekst

Voldoen aan het Klimaatakkoord, uw gemeentelijke duurzaamheidsambities en maatschappelijke verantwoording. Dat zijn drie belangrijke voordelen die duurzamere warmte u als gemeente biedt.

Ook als we kijken naar de voordelen voor de afzonderlijke wijken of gebouwen in uw gemeente en de mensen die erin wonen of werken, biedt de overstap op warmte uit een duurzamer warmtenet enorme vooruitgang. Een sprong omhoog in energielabel en betere BREEAM- en EPC-scores die zorgen voor een hogere vastgoedwaarde. Een verbeterd comfort. En een lagere CO2-footprint. Daarop mag u rekenen voor uzelf én uw inwoners.

Ondernemend in energie

Het verschil in een samenwerking met Ennatuurlijk zit in onze ervaring en in onze ondernemingszin. Wij zijn ondernemend in energie, en dat merkt u. Aan de snelheid van onze samenwerking en onze solide rapporten bijvoorbeeld, waarbij wij meedenken over manieren om de investering zo laag mogelijk  te houden en de kans op succesvolle realisatie verhogen. Maar u merkt het ook aan de manier waarop we rekening houden met alle factoren waarmee u te maken krijgt, zoals het creëren van een draagvlak met open communicatie met uw inwoners. Want hun ervaringen en wensen zijn essentieel voor het succes van het project. 

Altijd op de hoogte blijven van het warme nieuws van Ennatuurlijk?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 4x per jaar nieuws over onze warmtenetten en de warmtetransitie.