Warmte uit handen

Tekst

U levert duurzame warmte aan gezinnen en/of bedrijven via een warmtenet. Daar heeft u waarschijnlijk uw handen vol aan. Van de administratie en facturatie tot het oplossen van storingen. En van het uitlezen van meterstanden tot een goede communicatie met de ontvangers van uw warmte. Bij warmte komt heel wat kijken. Maar dat hoeft niet! Met de dienst Warmte uit handen neemt Ennatuurlijk heel wat werk van u over. Hoeveel precies? Dat bepaalt u zelf.

Drie pakketten

Warmte uit handen biedt u de keuze uit drie pakketten. Samen met u bekijken we welk pakket het best bij u past. Voor welk pakket u ook kiest, u kunt vertrouwen op ons: een ervaren partner als aanspreekpunt voor duurzame warmte en alles wat daarbij komt kijken. Dat zijn we al voor meer dan 80.000 gezinnen en bedrijven in heel Nederland. En als u dat wilt, ook voor u.
 

Pakket 1: klantenservice

Met pakket 1 staat onze professionele en uitgebreide klantenservice en achterliggende administratie tot uw beschikking. Uiteraard start dat bij een nauwkeurig gegevensbeheer, maar denk ook aan een zeer sterke focus op klanttevredenheid, overzichtelijke facturen en aanwezigheid in de wijk met een loket-op-locatie. 

Pakket 2: pakket 1 + storingsdienst

Heeft u naast een uitstekende klantenservice ook behoefte aan ondersteuning bij storingen? Dat biedt pakket 2. Als u voor dit pakket kiest, kiest u ook voor de zekerheid dat onze ervaren storingsmonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking staan. 

Pakket 3: pakket 2 + huisstijl

Met pakket 3 maakt u van uw warmtebedrijf een echt merk. Want u profiteert niet alleen van volledige ondersteuning bij klantenservice en storingen, ook de communicatie verloopt met uw logo en in uw eigen huisstijlkleuren op onder meer jaarafrekeningen en brieven. En op het online klantenportal!

Meer weten over Warmte uit handen?

Salesmanager Bas of een van zijn collega’s helpt u graag op weg. 

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl