Warmte voor nieuwbouw

Duurzame verwarming en verkoeling in nieuwbouw

Als het om verwarming en verkoeling in woningbouwprojecten gaat, vragen projectontwikkelaars ons drie dingen: een gunstige prijs, voldoen aan de BENG en TOjuli en zo min mogelijk zorgen. Ligt er een warmtenet in de buurt, dan kan collectieve verwarming en verkoeling met energie uit lokale bronnen een perfecte oplossing zijn.  Wij kunnen de warmte- en koudevoorziening van ontwerp tot exploitatie uit handen nemen en meedenken over de investering. Onze adviseurs zetten de opties graag op een rij.

Tekst

Onze energieconcepten:

De beste warmte en koude oplossing

Een gebouw of wijk duurzamer en aardgasvrij verwarmen en/of verkoelen. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, elke situatie, elke locatie is anders. Met onze jarenlange ervaring en expertise werken we samen met gemeentes, projectontwikkelaars, woningcorporaties en buurtinitiatieven aan de beste oplossing voor jouw project: comfortabel, betaalbaar en betrouwbaar.

> Bekijk onze energieconcepten
> Maatwerk in drie stappen

In de praktijk

Linker kolom

Toren Niko - Eindhoven

Lees de klantcase

Toren Niko - Strijp S
Middelste kolom

Sphinxkwartier - Maastricht

Lees de klantcase

Sphinx
Rechter kolom

Paleiskwartier - Den Bosch

Lees de klantcase

Media
Tekst

Ontdek waar onze warmtenetten liggen.

Ennatuurlijk heeft op verschillende plekken in Nederland warmtenetten. En we werken hard aan het uitbreiden van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. Kijk vooral even op de kaart of er een warmtenet van Ennatuurlijk in de buurt ligt. 

Bekijk onze warmtenetten

Tekst

Jouw pand of project koelen

De zomers worden steeds warmer. De vraag naar een structurele en duurzamere oplossing voor koude en koeling van bedrijfspanden en woningbouw groeit. Het liefst een oplossing die degelijk en betaalbaar is, goed aansluit bij de wensen van jou, als projectontwikkelaar, eigenaar of beheerder, en waar je nauwelijks omkijken naar hebt.

Lees alles over onze koude

Iemand spreken over de mogelijkheden voor jouw vastgoed?

Salesmanager Ton of een van zijn collega's staan voor je klaar! 

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • 6x per jaar sturen wij onze nieuwsbrief naar je
  • 1x per jaar ontvang je ons gratis magazine
  • Ruim 1900 zakelijke connecties gingen je voor