Tekst

Je wilt jouw nieuwbouwproject duurzaam verwarmen en koelen. Wij bieden een stappenplan waarmee je de beste oplossing voor jouw project vindt. Een betrouwbare oplossing die minimaal het gewenste comfort biedt en voldoet aan de BENG-eisen voor energiezuinig bouwen. En die het beste rendement biedt tegen de beste prijs. We leiden je er stap voor stap doorheen.

Tekst

Stap 1: Jouw vraag bespreken

Misschien heb je samen met een energieadviseur of installateur al bepaalt naar welke oplossing je voorkeur uitgaat. Denk aan een aansluiting op een warmtenet, warmte-koudeopslag (WKO) of een collectieve lucht/water-warmtepomp. We nemen je warmte- en/of koudevraag graag met jou en/of de betrokken adviseurs door. Daarbij kijken we altijd verder dan je vraag. Wat waren je afwegingen? En waar liggen je behoeftes?

Lees hier wat belangrijk is om mee te nemen in je afweging 

Tekst

Stap 2: Meerdere opties verkennen

We werken jouw vraag uit, maar kijken ook naar alternatieven. Samen met je energieadviseur onderzoeken we hoe we de gevraagde oplossing kunnen optimaliseren. Daarbij kiezen we voor maatwerk. We kijken hoe we warmtetechnieken zo kunnen combineren dat er een energieconcept ontstaat dat nog beter aansluit. Of zelfs verrast! 

Lees meer over onze warmtetechnieken en bronnen

Tekst

Stap 3: Beste voorstellen uitwerken samen met je energieadviseur

Samen met je energieadviseur werken we de beste energieconcepten uit, waarbij we voor- en nadelen van elke optie op transparante wijze op een rij zetten. We kijken daarbij onder meer naar de energieprestatie (BENG), naar het geleverde comfort, naar de beste verhouding tussen techniek en ruimtebeslag, naar geluidsproductie en natuurlijk naar de kosten. Ook nemen we de uiteindelijke maandlasten voor de eindgebruiker mee, omdat die meewegen in de koop- of verhuurwaarde van jouw project.
 

Tekst

Stap 4: Jij kiest de beste optie

We presenteren de energieconcepten die aansluiten bij jouw project en voldoen aan alle eisen. Samen met je energieadviseur kies je de beste optie. 

Tekst

Stap 5: Uitvoering zonder zorgen

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen wij – in samenwerking met je partners en de bouwbegeleiders - dat het voor elkaar komt. Wij ontzorgen je van ontwerp tot en met aanleg. Voor een naadloze samenwerking sluit onze ervaren projectleider graag aan bij het bouwteam.
 

Tekst

Stap 6: Exploitatie met tevreden klanten 

Na oplevering verzorgen we de levering van warmte en/of koude aan de bewoners. Daarbij bieden we de beste service en borgen we het comfort door goed onderhoud en beheer, waarbij we samenwerken met ervaren partners.
 

Meer weten over onze energieconcepten?

Sjors of een van zijn collega's helpen je graag verder.

Benieuwd naar onze voorbeeldprojecten?

 

Download ons projectenboek