Warmte vs. alternatieven

Tekst

Of de bron nu industriële restwarmte of biomassaverbranding is, de warmtenetten van Ennatuurlijk zorgen voor voordelen die niet of niet allemaal terug te vinden zijn bij alternatieve technieken. Denk aan individuele warmtepompen, pelletkachels of een nul-op-de-metersysteem. We geven graag meer inzicht. 

Praktische voordelen van een warmtenet

Het praktische karakter van een warmtenet is een belangrijk voordeel voor wie zijn vastgoed wil verduurzamen.

  • Het uitrollen van duurzamere warmte is relatief eenvoudig in een gebied met een hoge bebouwingsdichtheid.
  • Een warmtenet is een oplossing met toekomst.
  • Het biedt interessante mogelijkheden voor verdere verduurzaming van de aangesloten woningen en bedrijven. Bijvoorbeeld door het aanpassen van de warmtebron. Daaraan geven we bij Ennatuurlijk dan ook alle aandacht.
  • De betrouwbaarheid van de warmtelevering en het onderhoud maken het verschil. Een warmtenet is voorzien van een back-up die extra warmte levert, mocht er een storing voorkomen, wat zelden gebeurt. 

Voordelen versterken met ervaren partner

De voordelen van warmte worden versterkt door een partner met kennis van zaken. Dat zijn wij. Ennatuurlijk bevindt zich al jaren op het snijvlak van de energiemarkt en projectontwikkelaars. We hebben veel ervaring en expertise in huis, van ontwerp, engineering tot realisatie en onderhoud tot gebruik. En dat merkt u. Aan de snelheid van onze samenwerking bijvoorbeeld en aan onze ondernemingszin. Maar ook aan hoe we meedenken om uw investering zo laag mogelijk te houden. Bovendien werkten we al samen met verschillende vastgoedontwikkelaars en woningcorporaties. Denk aan woningcorporatie Antares en haar flats in het Venlose Molenbossen en aan het stadskantoor in Maastricht.

Vandaag nog iemand spreken over de mogelijkheden voor uw vastgoed?

Salesmanager Ton staat voor u klaar! Net als zijn collega's.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl