Warmte voor Woningcorporaties

Tekst

Duurzame verwarming en verkoeling voor woningcorporaties

Als woningcorporatie wil je het beste voor je bewoners. Daarom kies je voor een betrouwbare, betaalbare en duurzame oplossing voor de energievoorziening. Zoals collectieve verwarming en verkoeling met energie uit een lokale bron. Wij nemen je alle zorg uit handen van aanleg tot exploitatie. Ben je bezig met renovatie of (sloop)nieuwbouw en ligt er een warmtenet in de buurt? Kijk samen met ons of je je vastgoed in één moeite door aardgasvrij kunt maken. We sluiten graag aan bij je bouw- en renovatieschema voor een efficiënte samenwerking.

Tekst

Wat komt er allemaal kijken bij die overstap? Hoe enthousiasmeer je bewoners? En hoe ziet de investering uit? Ennatuurlijk weet als geen ander met welke uitdagingen je geconfronteerd wordt. De overstap vraagt een aanpak op maat. Niet alleen als het aankomt op de techniek, warmte en levering, maar ook wat betreft subsidies en de communicatie met bewoners. De praktijk wijst uit dat zij positief tegenover warmte staan als je duidelijk communiceert en hen meeneemt in de plannen. Tot slot is het ook belangrijk dat warmte voor de bewoners niet duurder uitvalt dan gas.

Tekst

Speciaal voor woningsbouwcorporaties: 

Gas uit, warmte aan

Speciaal voor woningcorporaties die willen overstappen van gas naar een duurzamer alternatief ontwikkelde Ennatuurlijk het programma Gas uit, warmte aan: een doordacht stappenplan waarin we alle uitdagingen analyseren en aangaan. Zo maken we de overstap op alle fronten zo snel en soepel mogelijk. Meer weten? Klik hier of bel met jouw accountmanager.

Media

Meer weten?

Salesmanager Peter of een van zijn collega’s helpt je graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Wat vind jij van Warmte voor Woningcorporaties

Wat vind jij van Warmte voor Woningcorporaties

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster

Altijd op de hoogte blijven van het warme nieuws van Ennatuurlijk?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen Ons Blad; een magazine over warmte en de warmtetransitie.