Warmte voor Woningcorporaties

Tekst

Met één aanpassing een grote stap in duurzaamheid

Bij Ennatuurlijk snappen we als geen ander dat de rol van duurzamere warmte voor u als woningcorporatie groot is. Misschien is uw verwarmingsinstallatie aan vervanging toe, wilt u meer aan mvo doen of de waardevastheid van uw panden versterken. Stuk voor stuk waardevolle voordelen voor woningcorporaties. Met duurzamere warmte zet u met één aanpassing een grote stap in duurzaamheid. Zo maakt u stappen en misschien zelfs sprongen met energielabels. De investering moet daarbij in context geplaatst worden. Nu nog gasnetten aanleggen is een tijdelijke oplossing die op korte termijn vraagt om een herinvestering.

Tekst

Wat komt er allemaal kijken bij die overstap? Hoe enthousiasmeert u bewoners? En hoe ziet de investering uit? Ennatuurlijk weet als geen ander met welke uitdagingen u geconfronteerd wordt. De overstap vraagt een aanpak op maat. Niet alleen als het aankomt op de techniek, warmte en levering, maar ook wat betreft subsidies en de communicatie met bewoners. De praktijk wijst uit dat zij positief tegenover warmte staan als je duidelijk communiceert en hen meeneemt in de plannen. Tot slot is het ook belangrijk dat warmte voor de bewoners niet duurder uitvalt dan gas.

Tekst

Speciaal voor woningsbouwcorporaties: 

Gas uit, warmte aan

Speciaal voor woningcorporaties die willen overstappen van gas naar een duurzamer alternatief ontwikkelde Ennatuurlijk het programma Gas uit, warmte aan: een doordacht stappenplan waarin we alle uitdagingen analyseren en aangaan. Zo maken we de overstap op alle fronten zo snel en soepel mogelijk. Meer weten? Klik hier of bel met uw accountmanager.

Media

Meer weten?

Salesmanager Peter of een van zijn collega’s helpt u graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Altijd op de hoogte blijven van het warme nieuws van Ennatuurlijk?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 4x per jaar nieuws over onze warmtenetten en de warmtetransitie.