Aansluitmogelijkheden op ons warmtenet

Tekst

Als woningcorporatie speel je een belangrijke rol om woningen de komende jaren versneld van het aardgas af te halen, onder andere door het aansluiten op warmtenetten. Het verduurzamen van jouw woningbezit lijkt een grote opgave en dat is het ook. Maar wij weten dat het kan. En zijn het ook al aan het doen. We werken al intensief samen met verschillende woningcorporaties om hun woningen aan te sluiten op ons warmtenet en leren daarbij elke dag wat er nog beter kan.  

Media
Tekst

Meer inzicht met de 3D animatie

Zo zagen we dat het verduurzamen van jouw woningbezit begint bij het krijgen van beter inzicht. Daarom hebben wij de 3D animatie aansluitmogelijkheden ontwikkeld. Met de animatie kunnen we samen met jou veel beter onderzoeken wat de meest optimale aansluiting op ons warmtenet is.

Media
Tekst

Onze 3D animatie aansluitmogelijkheden biedt uitkomst

In onze dagelijkse praktijk zien we dat keuzes maken, inzicht krijgen en draagvlak creëren bij bewoners een uitdaging kan zijn. Met de animatie bekijken we samen vanuit verschillende perspectieven alle aansluitmogelijkheden. Het wordt inzichtelijk hoe leidingen lopen en hoe gebouwen kunnen worden aangesloten op ons warmtenet. Met een simpele klik laat de 3D animatie zien wat de impact is aan de buitenkant en aan de binnenkant van de woning. Met de animatie helpen we jou om weloverwogen keuzes te maken. Zo voorkomen we verrassingen en weet je als woningcorporatie wat een keuze betekent voor woningen en bewoners.

Tekst

Ga jij met ons in gesprek?

Vul ons terugbelformulier in zodat we snel contact met je kunnen opnemen.

Bel me terug

 

Wat vind jij van Aansluitmogelijkheden op ons warmtenet

Wat vind jij van Aansluitmogelijkheden op ons warmtenet

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • 6x per jaar sturen wij onze nieuwsbrief naar je
  • 1x per jaar ontvang je ons gratis magazine
  • Ruim 1900 zakelijke connecties gingen je voor