Verduurzamen bestaande woningen

Tekst

De energietransitie is in volle gang. Dat moet ook wel. Het Klimaatakkoord geeft aan dat Nederland in 2050 zo goed als CO2-neutraal moet zijn. Dat bereiken we door collectief van het aardgas af te stappen. Warmte biedt kansen. Verwarming beslaat namelijk zestig procent van het aardgasverbruik. Door het inzetten van bijvoorbeeld industriële restwarmte of biogas rollen we duurzame warmte collectief en relatief eenvoudig uit. Vooral voor compacte bestaande woningbouw bestaan er efficiënte manieren om via een warmtenet duurzamere warmte te leveren. Bovendien kan het warmtenet in de toekomst steeds verder verduurzaamd worden met bijvoorbeeld een nog duurzamere warmtebron.
 

Aan de slag met uw woningen

Knapt u een gebouw op of verandert het van functie? Dat is het verschil tussen een renovatie en transformatie. Dat vinden we bij Ennatuurlijk heel belangrijk om te weten. Alleen zo kunnen we een oplossing op maat voor u uitwerken waarmee u uw doelen behaalt. Efficiëntie is belangrijk binnen uw renovatie- of transformatieproject. Uiteraard als het aankomt op een zo laag mogelijk warmteverbruik, maar ook in onze samenwerking tijdens de werkzaamheden én in de investering. Dat weten wij als geen ander, want wij sloegen al eerder spijkers met koppen tijdens renovaties en transformaties. We denken actief mee over manieren om uw investering zo laag mogelijk te houden. Met subsidies bijvoorbeeld. Daarbij houden we scherp zicht op de specifieke aspecten van uw project. Maatwerk dus, steeds opnieuw. 
 

Oog voor uw huurders

Uw huurders staan ook bij ons centraal! Zij profiteren van praktische voordelen. Duurzamere warmte is namelijk comfortabel, veilig, heeft een hoge leveringszekerheid en het systeem neemt veel minder ruimte in beslag in huis dan een cv-ketel op aardgas.

Speciaal voor woningbouwcorporaties hebben wij het overstapprogramma Gas uit, warmte aan ontwikkeld. Gas uit, warmte aan biedt u alle handvatten voor een snelle, soepele, gestructureerde en volledige overstap op duurzamere warmte. We ontwikkelden een programma waarin alle aspecten die aan bod komen bij de overstap opgenomen zijn.

Meer over Gas uit, warmte aan.

Meer weten?

Salesmanager Bas of een van zijn collega’s helpt je graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Wat vind jij van Verduurzamen bestaande woningen

Wat vind jij van Verduurzamen bestaande woningen

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster

Altijd op de hoogte blijven van het warme nieuws van Ennatuurlijk?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen Ons Blad; een magazine over warmte en de warmtetransitie.