Tekst

Ennatuurlijk Aardwarmte is een modern privaat nutsbedrijf. Steeds op zoek naar de meest duurzame en efficiënte manier om energie te leveren, aan bedrijven die veel energie nodig hebben, zoals grote kassen en datacentra. Ennatuurlijk Aardwarmte is gevestigd in Noord-Holland en actief in nabijgelegen gebieden Agriport in Middenmeer en het Grootslag in Andijk.

Ennatuurlijk Aardwarmte is particulier netbeheerder, energieproducent en handelaar, met eigen netwerken van kabels en leidingen, productie- en opslaginstallaties.

Naast een uitgebreid elektra- en warmtenet, heeft Ennatuurlijk Aardwarmte een hogedruk gasnet, een CO2-net en een datanet. Ook maakt Ennatuurlijk Aardwarmte de energiehandel mogelijk tussen klanten, via het eigen Smart Utility and Markets platform (SUM). De energie die Ennatuurlijk Aardwarmte zelf produceert komt van aardwarmtebiomassazon en WKK’s (warmtekrachtkoppeling via een gasmotor met dynamo).

Afbeelding met gras, hemel, gebouw, buitenshuis

Behalve met de productie en het transport van warmte en stroom, is Ennatuurlijk Aardwarmte actief met duurzame innovaties. Zoals een op water drijvende zonnepark, smart grid ontwikkelingen en de ondergrondse opslag van warmte (HTO).

Ennatuurlijk Aardwarmte bestaat uit een groeiend team van ervaren en gedreven professionals uit de techniek, energie, financiën en management. Ondersteund door nieuwsgierige jonge starters, enthousiast over duurzame innovatie en techniek. Zo dragen wij met innovaties bij aan een duurzame toekomst. Wil je hier aan meewerken, kijk dan hier voor onze vacatures.

Wat vind jij van Ons verhaal

Wat vind jij van Ons verhaal

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster