Gas uit, warmte aan

U weet het vast al: in 2050 moet Nederland zo goed als CO2-neutraal zijn. Dat bereiken we alleen door het gebruik van aardgas collectief los te laten en over te stappen op duurzamere alternatieven. Duurzamere warmte is er daar een van. Woningcorporaties spelen daarbij een grote rol. Maar wat komt er allemaal kijken bij die overstap? Hoe enthousiasmeert u bewoners? En dat zonder hoge kosten te maken?

Ennatuurlijk ontwikkelde speciaal voor woningcorporaties het overstapprogramma:

Gas uit, warmte aan.

Gratis whitepaper

Wat komt er allemaal kijken bij een overstap van gas naar warmte? Hoe enthousiasmeert u bewoners? In onze gratis whitepaper leest u onze 10 tips!

whitepaper GUWA_promo.jpg

Snel, soepel, gestructureerd en volledig 

Gas uit, warmte aan biedt u alle handvatten voor een snelle, soepele, gestructureerde en volledige overstap op duurzamere warmte. We ontwikkelden een programma waarin alle aspecten die aan bod komen bij de overstap opgenomen zijn. Denk aan communicatie met bewoners en de technische omschakeling. Door deze stappen uitgebreid met u te bespreken en af te stemmen op uw specifieke project komen we samen tot een aanpak die helemaal op u is afgestemd. Zo zien we niets over het hoofd en zijn u en uw bewoners pas echt geholpen.  

Meer weten?

Hier kunt u meer lezen over ons overstapprogramma.

Meer over Gas uit, warmte aan

Wilt u met ons verder praten over ons overstapprogramma. Wij bellen u graag terug!

Bel mij terug