Over Ennatuurlijk

Tekst

Een duurzamer Nederland. Iedereen praat erover. Maar wie doet er wat aan? Want voor een duurzame toekomst zullen we hard moeten werken. En dat doen wij bij Ennatuurlijk iedere dag. We werken aan een Nederland dat duurzaam wordt verwarmd en verkoeld. Dat doen we door het aanleggen van warmtenetten.

Daarbij koppelen wij lokale producenten en ontvangers van duurzame warmte en koude aan elkaar. Die warmte halen we uit verschillende lokale bronnen. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken en warmtebronnen. Denk aan het koppelen van een biomassacentrale of een industrieel bedrijf waar restwarmte vrijkomt bij een productieproces aan een woonwijk in de buurt. Deze buurt ontvangt vervolgens die warmte via ons warmtenet.  

Klanten en partners van Ennatuurlijk

Tekst

We leveren warmte en koude aan circa 85.000 consumenten en ruim 1.200 zakelijke klanten. Klanten van Ennatuurlijk zijn klaar voor de toekomst! Zij hoeven de overstap van gas naar een alternatief niet meer te maken. Voor onze klanten leveren wij betrouwbare en comfortabele warmte. 

Voor onze zakelijke partners zoals gemeentes en woningbouwcorporaties leveren wij duurzame warmteoplossingen! U mag met Ennatuurlijk rekenen op een partner die net zo ondernemend is als u. 

Media
Ennatuurlijk Slider gezin gezellig aan tafel
Tekst

Over Ennatuurlijk

Locaties warmtenetten

Ennatuurlijk heeft in 40 gemeentes in Nederland warmtenetten. We werken hard aan het uitbreiden en verduurzamen van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. We praten niet alleen over duurzaamheid, wij werken eraan. Zo maken we Nederland klaar voor een duurzame toekomst. Bekijk of er een warmtenet van Ennatuurlijk bij u in de buurt ligt.
Locaties Warmtenetten

Tekst

Meer over Ennatuurlijk

Wil u meer weten over wat Ennatuurlijk en onze medewerkers beweegt. Bekijk dan hier onze missie en visie. 
Missie en visie Ennatuurlijk

Media