Tekst

Wij leveren verwarming, warm water en verkoeling voor je woning of bedrijf. Makkelijk en lekker comfortabel. Dat doen we door wijken en buurten te koppelen aan lokale duurzamere warmtebronnen. Warmte en koude uit de buurt, voor de buurt dus. Van aardwarmte tot warmte uit de industrie. Soms is onze warmte en koude al heel duurzaam, soms werken we daar nog hard aan. Wij helpen je klaar te zijn voor de toekomst.

We laten je graag in feiten en cijfers zien waar we voor gaan en waar we voor staan.

Tekst

Missie van Ennatuurlijk

Sneller naar lokale en duurzame energie voor iedereen in Nederland.

Visie van Ennatuurlijk

De voorkeurspartner worden voor het leveren van duurzame warmte en koude.

Tekst

Op weg naar 100% CO2-neutraal

Op dit moment hebben we ruim 85.000 klanten. Het leeuwendeel krijgt warmte (of koude) van een van de 62 warmtenetten verdeeld over 40 dorpen en steden door heel Nederland. Soms is de warmte die zij ontvangen al heel duurzaam, soms nog niet. Ons doel is 100% CO2-neutrale levering van warmte en koude in 2040. Overal. Wij organiseren deze opgave met minimale impact voor onze klanten. Elk warmtenet maken we zo duurzaam en efficiënt mogelijk. Daarvoor werken we samen met kennispartners en met de slimste en meest creatieve ontwikkelaars in de branche, waarvan er overigens ook een flink stel bij ons werken.

Meer over onze duurzaamheid

Media
Duurzaamheid
Media
Klant op bank
Tekst

Onze klanten

We leveren warmte en koude aan circa 85.000 consumenten en ruim 1.200 zakelijke klanten. Klanten van Ennatuurlijk zijn klaar voor de toekomst! Zij hoeven de overstap van gas naar een alternatief niet meer te maken. Voor onze klanten leveren wij betrouwbare en comfortabele warmte. 

Meer over warmte voor jou thuis

Voor onze zakelijke partners zoals projectontwikkelaars, gemeentes, woningbouwcorporaties en bedrijven leveren wij duurzamere warmte- en koude-oplossingen!  

Meer over ons zakelijk aanbod

Tekst

Waar leveren wij warmte en koude?

Ennatuurlijk levert warmte en soms koude in 40 gemeentes in Nederland. We werken hard aan het uitbreiden en verduurzamen van onze bestaande warmte. We praten niet alleen over duurzaamheid, wij werken eraan. Zo maken we Nederland klaar voor een duurzame toekomst. Bekijk of wij warmte en koude leveren bij jou in de buurt.

 Bekijk de warmte in jouw buurt

Media
Kaart Nederland
Tekst

Partner voor project-ontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentes

Wij bieden lokale en duurzamere oplossingen voor verwarming, warm water en verkoeling van je bedrijfspand, nieuwbouwproject of wijk. Van kleine collectieve oplossingen zoals warmte-koudeopslag (WKO) tot een aansluiting op een warmtenet in de buurt. Samen zetten we de opties op een rij en kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie. Een oplossing die betaalbaar en efficiënt is en waarmee je voldoet aan alle eisen van de toekomst. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Meer over onze zakelijke samenwerkingen

Media
Media
employee
Tekst

Durf te dromen. Durf te doen.

Wij geloven in de kracht van durven en doen. Omdat het zaken in beweging zet en het ons verder brengt. Omdat soms iemand moet laten zien dat het kan, zodat anderen kunnen volgen. Daarom werken er bij ons durf te doeners. In-beweging-brengers, handen-uit-de-mouwen-stekers en doorpakkers. Mensen die ervan dromen om met hun talent de wereld mooier te maken. Die echt hart hebben voor duurzaamheid en verandering. En hun talent voluit willen ontwikkelen en benutten.

Ontdek onze vacatures

Media
Tekst

Ennatuurlijk Aardwarmte 

Aardwarmte is duurzame warmte uit diepere aardlagen en biedt enorme potentie als duurzame energiebron. Met een goede aardwarmtebron kunnen al snel 10.000 woningen van het gas af. Daarvoor is de juiste kennis en kunde nodig en met Ennatuurlijk Aardwarmte hebben we die in huis gehaald. 
 

Meer over Ennatuurlijk Aardwarmte 

 

Tekst

Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Wist je dat we voor dit klantcontact een 8,4 namens onze klanten krijgen? We zijn bereikbaar via verschillende kanalen.

Naar de contactpagina

 

Media
klantenservice