Tekst

Oosterhout
Momenteel wordt er gewerkt aan het warmtenet in Oosterhout waarbij een onderdeel van de hoofdleiding vervangen moet worden. Tijdens de vervanging wordt er door middel van een bypassleiding warmte geleverd aan de achterliggende onderstations. Mogelijk vindt er een korte warmteonderbreking plaats bij het inbedrijf nemen van de bypassleiding. Mocht dan zo zijn dan ontvang je bericht van ons. Onze excuses voor het ongemak. 

Sittard Hoogveld
Vanaf donderdag 20 oktober 2022 wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Sittard. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.
 

Maastricht Noord-West Entree
Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Maastricht. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Tilburg
Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Tilburg. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Breda
Haagse Beemden (Retourleiding)
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden zijn gestart. De Werkputten, Peerdsbroek en Schapenpad worden afgezet met bouwhekken i.v.m. de werkzaamheden. Op donderdag 2 maart start de proef met glasvezel om de lekkage op te sporen. De proef is succesvol gebleken. Er is opnieuw gestart met graafwerkzaamheden om de lekkage op te sporen. De leiding is mogelijk verwrongen, er wordt een planning gemaakt om de reparatie te plannen.

Liesenbeemd
Er is een lekkage gemeld. Onder de woning is een lekkage geconstateerd. De reparatie staat gepland op 7 maart. Liesenbeemd 12 is gerepareerd, Liesenbeemd 2 wordt verder opgepakt en het verkeersplan is ingediend. Het verkeersplan is per 11 april van kracht maar dient aangepast te worden i.v.m. het verder opsporen van de lekkage.  

Kaprijkestraat 19
Geluidsklachten gemeld door bewoner. De werkzaamheden worden opgepakt. 

Maaibeemd 94 
Werkzaamheden worden opgepakt. 

Gilbert van zinnikstraat 56
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt. De lekkage wordt gelokaliseerd en komt vermoedelijk vanaf het schoolplein.

Wissenstraat 45
Werkzaamheden worden opgepakt. 

Kesterenlaan achter huisnummer 74
Werkzaamheden worden opgepakt. 

Kraanvogel 80
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt. De lekkage is gerepareerd.

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor je op een rijtje gezet.

Wat vind jij van Werkzaamheden in jouw buurt?

Wat vind jij van Werkzaamheden in jouw buurt?

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster